Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 15, 2005

Fammes woog op het moment van schrijven 60.00 kg (bmi: 20.28).


November 15, 2005 om 03:58
Jaaaaaa, door naar de koelkast!! :muzieknoot:
Dat is echt ons liedje op dit moment, erg he? Het staat dus ook op de laatste nieuwe Skihut CD en altijd als we in de auto zitten zet Pieter het even aan 'voor mij'. Ik kan het ook echt helemaal meezingen, maar het klinkt ook gewoon erg gezellig.

Jij ook gefeliciteerd met je nieuwe dieptepunt! Leuk inderdaad, een nieuw groen cijfertje in je tabel.
Ik kreeg daarnet wel de opmerking van collega's dat ik niet veel meer moet afvallen en dat het eigenlijk wel genoeg is zo. Maar toch wil ik nog meer, vind mijn buik en bovenbenen nog niet strak genoeg. En gezien mij BMI is het nog steeds gezond.
Ja, dat spinnen werpt toch zijn vruchten af, maar het was ook zo verschrikkelijk, dat dit resultaat wel moest eigenlijk!

Liefs en fijne dag vandaag,
Yvonne
:smileymethartjes:
November 15, 2005 om 06:09
:wave:

Goed zeg. Je bent er nu echt bijna......ga zo door.

Groeten,

Chantal
November 15, 2005 om 06:19
You go girl!!! :afgevallen:
Heeeeeeeeeeeel veeeeel suc6 ermee, en werk ze vandaag!
Liefs snoetje :knuffel:
November 15, 2005 om 22:04
GAAT GOED!!!! (+)

En dan stabiliseren :D
November 16, 2005 om 04:02
Heee, hoe is het?? Druk aan het werk?
Heb je al een idee hoe je het stabiliseren wil gaan aanpakken? Bij mij komt dat ook bijna in zicht. :afgevallen: Jippie!! :jippie:

Nog 0,9 kilo en dan ben je er gewoon!
Al nieuwe kleren op het oog? ;)

Liefs,
Yvonne
:smileymethartjes:
November 16, 2005 om 05:26
Heeeeerlijk! Lekker vrij!
En het lijkt me inderdaad heerlijk om met een lekkere pot thee en een boek op de bank te gaan zitten. Dat is echt lang geleden dat ik dan gedaan heb, vrije dagen zijn meestal ook helemaal vol gepland met schoonmaken, boodschappen doen en andere afspraken e.d.

Ik verheug me ook al echt op de kerstvakantie. Door de feestdagen toch wat drukker, maar ik hoop toch ook even een dagje voor mijzelf te hebben zonder dat ik de hele dag bezig ben.

Geniet er van en drink maar lekker veel (kruiden)thee, da's goed voor je!
Liefs,
Yvonne
:smileymethartjes:
Onbekend
November 16, 2005 om 09:35
Hoi Fammes.

Dank voor je reactie in mijn dagboek. Ja ik ben even een echte struisvogel geweest, Soms schaam ik me hier wel voor. Dan denk ik als het goed gaat dan ben ik super tevreden en als het verkeerd gaat dan voel ik me o zo klein. Maar dat zal iedereen wel hebben.
Ik ben op Atkins overgestapt omdat ik niet meer tegen die snaaibuien opgewassen was. Met atkins heb ik dat niet. Ten eerste mag ik gewoon heel veel niet en heb ik minder honger.
Ik ben alweer aardig boven de 1000 cal gekomen zag ik. Ja een 150 gr spek (vind ik erg lekker) telt hard aan. Met Atkins maakt het niet uit hoeveel cal je eet. Ik moet heel streng op de koolhydraten letten. Fijn dat dit met deze site ook goed in de gaten te houden is.
Jij gaat goed he. Jeetje wat heb je een mooie lijn naar beneden.
Jij bent er zekers bijna. Wat zul je trots zijn. Wanneer hoop je je streef te bereiken. Heb je jezelf dan ook iets belooft? Zo van lekker een verwen dagje (sauna) of nieuwe kleding. Ik heb ooit geroepen als ik mijn streef haal dan neem ik een navel piersing.
Ben ik denk ik vanaf gestapt. Ik op mijn leeftijd mmmmm nee denk niet dat het verstandig is. Hoewel mijn dochter er dit jaar een heeft gekregen voor haar verjaardag (18) en het kan heel mooi staan. Hoeft helemaal niet raar te zijn.
Ik heb van mezelf een strakke buik ondanks de kinderen. Ik loop ondanks mijn gewicht toch nog in bikini zomers. Zonder dat ik voor aap sta.
Iedereen die mijn gewicht schat zit er geheid ruim 10 kilo onder dus ik denk dat het daar door komt. Weet het niet. Alles zit bij mij strak vast vandaar dat ik het ook zo moeilijk kwijt kan denk ik.
Nou ik ben dus uit mijn hol gekomen met mijn hoofd en hoop dat ik nu weer wat meer actief ben al hier.
Nogmaals dank voor je bericht.

Gr Rhoos.
November 17, 2005 om 04:24
:dag:

Het gaat goed zie ik. Mooi, houden zo.

Succes en
:knuffel:
crispy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan