Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 15, 2005

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Ik heb echt een superdruk weekend gehad. Mijn man wordt maandag 30, maar aangezien hij zijn verjaardag niet wil vieren, had ik voor dit weekend een surprise party georganiseerd. Samen met 6 vrienden hebben we een heel weekend in een Landal-park doorgebracht in twee huisjes. We hebben hem vrijdagmiddag ontvoert uit huis. Woensdag en donderdag had ik al de koffers gepakt en bij mijn ouders neergelegd en vrijdagochtend was ik al naar het park gegaan om de koffers weg te brengen en de boel te versieren.

Hij heeft helemaal niets in de gaten gehad en het was dus ook een totale verrassing. Zaterdag hebben we lekker gegourmet en 's avonds zijn we wezen bowlen. Wat hij echter niet wist, is dat ik nog meer vrienden had uitgenodigd voor het bowlen, dus toen we daar aankwamen, waren er nog meer mensen voor hem. Hij was echt stomverbaasd, maar hij vond het wel superleuk.

Maandagochtend zijn we weer naar huis gegaan, maar ik heb nog wel een weekend nodig om bij te komen hoor. Goh, wat was het druk. Maar erg geslaagd. Een jaar van stressen en organiseren, maar het is uitgepakt zoals ik gehoopt had.
Maandag gaan we lekker met z'n drieen naar Burgers Zoo om daar zijn verjaardag te vieren als gezinnetje. Lekker gezellig.

Hoe was jullie weekend?

:bye:


Nanda

November 15, 2005 om 06:14
GEFELICITEERD!! :feestjebijotje:

wat fijn dat het zo'n geslaagde party was, dat is inderdaad altijd maar weeer afwachten. Hier gaat alles zijn gangetje. Ben vandaag en gsiter thuis ivm mijn rug. Maar morgen ga ik wel weer werken hoor.

ik heb even niet zo'n inspiratie...:sorry:

fijne week verder en succes met bijkomen :relaxen:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan