Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 15, 2005

Lautje woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 31.89).

Het gaat lekker. Ik ben niets afgevallen en ook niet aangekomen. Ik weeg nu 69 kilo en daar ben ik eigelijk ontzettend trots op. Ik eet op het moment gewoon waar ik zin in heb en dat gaat prima zo. Ik ben echt gezonder gaan leven sinds dat ik ben gaan afvallen. Ik eet nu twee keer per dag fruit. Voorheen had ik een koek in de hand i.p.v. fruit dus een vooruitgang. Voorheen zat ik 's avonds op de bank met een zak chips en nu ben ik in mijn vrije tijd in de sportschool te vinden, en ook als ik van het sporten thuis kom blijft de chips in de kast liggen.
Ik ben nu niet meer zo vaak op de site maar dat is omdat het zo goed gaat.
Ik heb er wel erg veel steun aan gehad toen het zwaar was. je kunt de verhalen van anderen lezen die het net zo zwaar hebben. en je eigen frustraties lekker in een dagboek schrijven.

Tot snel
Gr Lautje

Onbekend
November 15, 2005 om 04:55
Hoi hoi

Je bent op de goede weg, meis! (+) Laat die ongezonde dingen maar mooi in de kast liggen. Je bent lekker bezig, zo. :destepper: En trots op jezelf mag je wezen! Ik ben ook trots op jou! Het was toch ook niet niks, 3 weken lang 350 cal. :duel: Ik zou het niet kunnen, denk ik. :zweten:

:bye:
February 15, 2006 om 10:20
Jee zeg wat knap!
Heel goed dat je zoveel kwijt bent. Zelf heb ik het helemaal niet op dieeten. Het beste is om gewoon gezonder te gaan leven en je meer bewust te zijn van wat je eet. Dat doe je nu goed en dus zeg ik thumbs up for you!

Groeten remco
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan