Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 15, 2005

Eva woog op het moment van schrijven 96.20 kg (bmi: 28.11).

tjonge wat een hondeweer!!! wat rijd dat beroerd auto zeg, slagregen, ochtendschemer maar ik was op tijd op school en bijna al mijn huiswerk was hartstikke goed
morgen maar weer op het weegloeder, hoop dat m'n ongipondjes weer weg zijn

November 15, 2005 om 06:47
Dan eet je het toch niet ! Kom op zeg. Dieet of geen dieet. We gaan geen dingen eten die we niet lekker vinden. Ben je gek :nar: Lijnen is al erg genoeg. Maar tsja, ik vind havermout nu eenmaal HEERLIJK. Extra voordeel; het vult GIGANTISCH. Je kan bijna de hele ochtend teren op een bak havermout. En als je denkt, nou hou ik het niet meer ................. is het al weer lunchtijd.

Tot zover dus mijn eerste dag. Echt helemaal niks noppes nada gezondigd. Good for me ! :D

Nou de rode duivel is bij mij ook uitgebroken dus ik verwacht toch een daling in de schaal hoor. Maarrrrrrrrrrrrrrr ................... i'm strong ! :bankdrukken: Ik ga niet eerder dan volgende week maandag mij weer wegen. Dan is het verschil des te groter. Op zo'n wijzerplaat ding zie je het verschil niet zo gauw en dat is dan weer zo sneu voor mij. Dus als ik mijn regime deze week volhou (incl. friet van piet zaterdagavond) verwacht ik volgende week toch een SPECTACULAIR resultaat.

Greetz

Duck
November 15, 2005 om 09:22
Hoe tellen jullie die kcal? Of heb je een aparte lijst waar je ze bijhoudt? Ik vind 1800 best wel veel, probeer nu rond de 1200 te zitten. ben begonnen met 500 (modifast) toen een tijd rond de 800, toen rond de 1000 en nu 1200. Was vanmorgen weer afgevallen, maar het is nu al weer 3 weken geleden dat ik ff onder die 80 dook. Pff het duurt zo lang.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan