Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 15, 2005

Monky woog op het moment van schrijven 128.40 kg (bmi: 46.04).

:hi: :hi:

Het gaat nog steeds lekker.
Ik was bij de verjaardag van de vader van mijn vriend. Dat ging verder prima hoor. Ze hebben daar altijd oud eten...half beschimmeld en zo... Dus daar eet ik normaal gesproken toch al niet veel :P

We hadden het over mijn zus, dat die zo veel was afgevallen....Ik zei dat ik ook bijna 20 kg kwijt ben....Het was hun toch helemaal niet opgevallen!!!! :whaa: :whaa:
Ik dacht werkelijk bij mezelf. Hoe is dat nu mogelijk. Hebben ze stront in hun ogen??? Ik weet dat ze altijd erg op zichzelf gefixeerd waren, maar dit was werkelijk een verrassing.
Ach, ik ga me er verder niet druk om maken, ik kan er zelfs wel een beetje om lachen. Het lijkt me toch heel moeilijk om met oogkleppen op door het leven te gaan....

Ik ben vandaag stiekem op de weegschaal gaan staan.... Ik woog 100,9... De 100 lijkt in de buurt te komen... even donderdag afwachten.

Dat was het weer even.

Groetjes,
Monky

:dag: :dag:

November 16, 2005 om 02:02
watte? krijg je daar hjalf BESCHIMMELD eten? van dat spul dat bijna op je schouder gaat springen? ieeeuwwwwwwww....

dan weet ik wel wat ze in d'r ogen heeft, geen stront maar vast spul uit de koelkast waar ondertussen haar op groeit en die is niet op d'r schouder gesprongen maar in d'r ogen....

sukkels, dat je dat niet ziet. 20 kilo, dat is 20 rollades, dat is bijna twee Joelles, dat zie je toch wel? Ach laat ze lekker in de boom springen (maar niet de mijne).

Fijn dat het goed gaat! Oei je bent er bijna! Op 1 weegschaal dan tenminste. Morgen is het alweer donderdag. Je zal er dicht tegenaan zitten, mischien er net niet overheen maar als je even de plateaus links laat liggen dan MOET dat volgende week op je schaal prijken, die 9'tje en twee cijfers voor de comma in plaats van drie!

You GO GIRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
November 16, 2005 om 18:26
Hey Monky,

Echt wel op de goede weg hè! Volhouden hoor!!!!!

Groetjes,

Mario
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan