Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 15, 2005

Lidi woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 23.51).

Pfffff, ik gisteren naar de tandarts. Zit ik daar met m'n gezicht open. Vol klemmetjes en een lapje stof erover(?!). Sjongejonge, wat deed het pijn zeg! Ik had toen hij zich omdraaide om spullen te pakken opeens de neiging om ongemerkt op te staan en weg te lopen. :escape: Maarja, ook lullig wanneer hij zich weer omdraaid. Is het bijna gebeurd, wil de tandarts de kroon heel stevig aanduwen, breekt die kroon!!!!!!!!!!! :schrik: Hup. opnieuw een noodvulling erin, nou. gelukkig zaten de gegevens nog in de computer anders had ik nogmaals moeten happen. Ook mocht ik vandaag terugkomen (in zijn pauze), om opnieuw dezelfde behandeling te ondergaan. :kiespijn: Echt waar, ik ben een heel groot watje (zeg maar gerust WAT), maar gisteren kon ik wel huilen omdat ik vandaag dezelfde behandeling moest ondergaan. Toch viel het vandaag tegen al mijn verwachtingen in reuze mee!! Het ging ook allemaal wat vlotter. En ik kwam als herboren de tandartspraktijk uit! Mét, een hele mooie kroon!! Wanneer ik bij de tandarts ben, denk ik altijd aan Dustin Hofman toen hij in de film "The marathonman"speelde. In vergelijking daarbij stelt het bij mij helemaal niks voor. Nou deze heldin gaat lekker rustig mét haar nieuwe kroon van de avond genieten. o ja. De weegschaal geeft al drie dagen 63 kilo aan!!!!!!!!!! Eerst geloofde ik het niet, maar na drie dagen wel!! Eerst ziekjes, toen spanning van de tandarts. Daar kun je dus behoorlijk van afvallen. Tja. Wie mooi wil zien......................
Doeidoei Lidi :bloem:

November 16, 2005 om 03:00
Jeez, ik ben geen watje, maar dit lijkt me echt niet fijn hoor.....!!!
Hoe gaat het trouwens met je oefeningen? Ik heb sinds vorige week een half uurtje cardio aan mijn programma toegevoegd, iedere dag he!!! Vanavond moet ik mijn buik weer aanpakken, maar ik ga nu de oefeningen wel iets vaker doen hoor. Deed ze tot nu toe maar 20 keer en ik merk nog niet echt dat het helpt, terwijl als ik mijn buikspieren normaal train, ik wel resultaat voel. Het zit 'm volgens mij vooral in de varriatie van de oefenigen.

Die foto is vorig jaar in Thailand gemaakt, heel romantisch 's nachts op het strand...... En ik klaag idd niet over mijn mannetje, vind hem na zeven jaar nog steeds een lekker ding!!!!! Ik zal ook een foto van afgelopen maandag op de site zetten.

:please: Jantra
November 18, 2005 om 03:09
*O**O**O**O**O**O**O*

Je dagelijkse cal behoefte kan je heel makkelijk berekenen op www.slank-en-sterk.nl Maar dat is natuurlijk maar globaal. Je moet gewoon goed naar je eigen lichaam luisteren!!!!

Oh ja, had ik het je al verteld??? Ik hoef nog maar ZES uurtjes te werken en dan.....................WEEKEND :ja::ja::ja::ja::ja:

Wish me good luck, om mezelf goed te houden deze twee dagen :lol:

Jij ook he, hou 'm op 63 :blub::blub::blub::blub::blub:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan