Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, November 15, 2005

Eucalypta1 woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 29.97).

Vandaag was de trein eens een keertje vroeg. Lekker op tijd begonnen, lang leve de NS. En ik was dus ook lekker op tijd thuis, al om 18.30 uur. Ik had vreselijk moeite om wakker te blijven de hele dag. Vanvond ga ik ECHT op tijd naar bed, zeg ik dus elke dag.

Het lekkers van vandaag was een glas warme chocomel, light zonder suiker, en een happers van Peijnenburg. Vanavond met koffietijd. Het wordt echt weer voor warme chocomel. Het smaakte prima. Verder had geliefde echtgenoot een prakkie voor me bewaard en at ik sperziebonen, aardappels en sla. Ook lekker. Ik heb wel 4 boterhammen meegenomen, de laatste ging pas om 16.00 naar binnen, verder ook een appel, een kiwi en 2 mandarijnen. Ik laad elke ochtend de hele handel uit en leg het op mijn bureau. Collega's lachen zich rot om die berg voedsel, maar aan het einde van de werkdag is de hele stapel netjes op.

Nog steeds vind ik het prima om elke anderhalf uur iets te eten en nog steeds zie ik af en toe een onsje minder op de weegschaal. Volgens mij werkt het echt.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan