Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 26, 2005

Geschreven door Gulay

ik irriteer me aan het feit dat we thuis geen goede weegschaal hebben, hij klopt niet en ik wil zo graag weten wat ik nou echt weeg. Het lullige is dat we 'm net nieuw hebben gekocht. Maar ben overtuigd dat hij niet klopt. Ik had me thuis bij mijn moeder gewogen daar woog ik eerst 64,5 toen was ik afgevallen naar 62 toen weer bijgekomen tot 63 nog wat..en toen ik weer thuis was woog ik weer 64 klopte helemaal niets van want ik was duidelijk afgevallen. Maar goed vanaf nu ga ik dus uit van de weegschaal die thuis staat. Al kun je volgens dat ding binnen 5 minuten 2 kilo aankomen.

Ik wil zo graag op zijn minst 58 wegen...ik ben alleen een beetje radeloos ik weet niet wat ik moet doen om af te vallen. Ik krijg savonds zo'n vreselijke trek..lekkere trek vooral. Maar ook gewoon trek om lekker te eten. om een fatsoenlijke avondmaaltijd te eten. Waarom is het eten hier zo lekker...grrrr in Nederland was het afvallen veel makkelijker.
Zat te denken aan hongerstillende pillen..maar die moet je allemaal via het internet bestellen..zou niet weten waar ze het hier verkopen..

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan