Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 26, 2005

Trinity woog op het moment van schrijven 69.70 kg (bmi: 24.70).

Voor de statistieken

Plannen week van 19 december:
* Zondag: niet snacken :) stroopwafel gehad, maar wel gecompenseerd
* Maandag: niet snacken (+)
* Dinsdag: niet snacken :) op mijn werk kreeg ik een chocolaatje en kerstkransje aangeboden (was lekker), maar wel gecompenseerd
* Woensdag: niet snacken, krachttraining (+) (krachttraining was 2 uur door de stad met tassen met kerstcadeaus sjouwen ;))
* Donderdag: ik mag snacken (op visite) (+)
* Vrijdag: niet snacken, krachttraining :nono: niet aan krachttraining gedaan en 2 toastjes gehad
* Zaterdag: ik mag snacken (op visite), krachttraining (+)

Goede week! Ondanks dat ik wat minder streng was, met name tijdens het avondeten, valt het nog reuze mee in het aantal kcal. Ik heb het goed gecompenseerd.

December 26, 2005 om 07:11
Knap hoor, tijdens deze dagen toch zoveel dagen aan je plan gehouden. :petjeaf:

Fijne kerstdag nog,

:kus2: Esther
December 26, 2005 om 08:02
WAUW!!!!!!!!!!!!!!!!

Echt knap van je, zo'n mooi duik al onder die 70! Ben jaloers, maar ik kom er ook wel hoor. :) Moet even terug even terug mijn evenwicht vinden nu. Er is terug 2 kilo bij, hoop dat ik die eind deze week terug kwijt ben, dan nog 1 of 2 dagen beetje zondigen ivm oud en nieuw en dan vanaf maandag weer heel flink en zonder schaamte en spijt beginnen. Tenslotte ben ik nog steeds 10 kilo kwijt en das een mooi getal. En daar komt zeker nog bij in 2006.

Fijen kerstdagen gewenst!! :kerstboom:

groetjes

Kim
December 26, 2005 om 16:35
Heb er vandaag een nichtje bijgekregen, maar binnenkort ga ik weer effe beter op je letten qua oppeppen evt. (als je het nodig mocht hebben), nu ben ik alleen maar vol van mijn nieuwe nichtje haha. Heb wel m'n verhaal net geschreven! Het gaat goed verder, hoop met jou ook maar zo te zien hou je het echt goed vol allemaal, super hoor!!!! Trots op je!
Groetjes,
Maaike
December 27, 2005 om 02:51
Maak je niet al te druk om die chocoladeletter en speculaas, binnen no-time is het weer uit je systeem want je bent echt heel goed bezig. Zolang je niet doorslaat en weer alles zou gaan eten is er nix aan de hand. Ik denk dat het juist handiger is zoiets in 1x op te eten zodat je niet elke dag zo'n verleiding hoeft te weerstaan: dus je hebt het goed opgelost, de verleiding in 1x geelimineerd haha!! Ik heb dat ook gedaan (maar dan met Sinterklaas): 2 kleine letters achter elkaar.... Zoooo ongesteld was ik ook nog, dus het is wel verklaarbaar haha.
Ik ben nog steeds hyper van de geboorte van Mare, kon bijna niet in slaap komen terwijl ik toch echt heel graag slaap... Gelukkig Sofie weer een goede nacht gemaakt, dat scheelt!! Nou, hoop dat jij vrij bent (?) ik zit achter mijn bureau en ik zit HELEMAAL ALLEEN!! Brr..
Groetjes,
Maaike
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan