Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 26, 2005

Supersized woog op het moment van schrijven 117.00 kg (bmi: 44.04).

:angel:
:angel:
Hier Supersized met een SUPER goed gevoel!!!!!!!!!
Vanmorgen heb ik een kerstwonder ervaren.De niet gelovigen zouden er ter plekken gelovig van worden. Ik denk dat ik een bord in onze tuin zet met daarop bedevaardsoord Lourdes.Of een beeld van de huilende Elvis.
Het onmogelijke is geschied....

Toen ik vanmorgen na twee dagen snaaien en afgelopen donderdag een grote alcoholische uitspatting, voorzichtig op de weegschaal ging staan overkwam mij iets dat slechts weinigen zo niet niemand zal verwachten.

Ik heb de handeling nog 3 keer herhaald om alle mogelijke twijfel weg te nemen.Want in eerste instantie dacht ik dat ik er te voorzichtig op was gaan staan.Maar of ik er nu ferm of soft op ging, het resultaat bleef even verbluffend.

ER WAS EEN HELE KILO VANAF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onvoorstelbaar gewoon.Dat komt vast door al die kaarsjes die ik heb opgestoken bij mijn mariabeeldje.En ik heb er niet eens om gevraagt.
En echt alles wat ik gegeten heb was lijntechnisch niet verantwoord.Dat was dan ook wel te merken aan de nachtelijke aanvallen van mijn lever die door mijn goddelijke lichaampje danste.

Toch moet iemand daarboven het heel goed met mij voorhebben dat ik zo beloond wordt.Zelfs voor mijn foute uitspattingen. Ter plekken heb ik de belofte gedaan dat ik na de kerst weer op de gezonde tour ga.

En uiteraard ben ik door de knieën gegaan en heb mijn weegschaal hartstochtelijk gekust.

:kerstknuf:Supersized.
:angel:
:angel:

December 26, 2005 om 20:13
:hi::hi: Supersized,

:jippie::jippie::jippie:, :D, wat een lieve weegschaal heb jij, ik zou hem maar te vriend houden als ik jou was, (+), wat een verrassing, inderdaad denk ik dat er maar weinigen zijn die je dat nadoen ;-) !!!

Moest lachen dat je schreef erop en eraf, voorzichtig en ferm, :D:D:D, ik zie mezelf bezig, ik ga er ook voorzichtig op staan en als ik dan denk wowwwww zoveel eraf ... dat kan niet, dan doe ik het ook nog een paar keer, maar dan al stampend, :D:D:D. :stom::stom::stom:, maar het maakt nooit enig verschil.

Ik hoop dat je ook een leuke 2de kerstdag hebt gehad !!! Trouwens ik wist helemaal niet dat je in brabant woont, dan was ik zeker op de :koffie: gekomen, mare ... woensdagavond, moeten we dezelfde rit weer maken, dusse ... zet de :koffie: maar klaar .... :hm: wordt dan wel een latertje, ben er pas op zijn vroegst om 21.00 uur :D:D:D;);) !!!

Groetjes en :knuffel::kus2:
Nickey
December 27, 2005 om 16:46
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa supersized
ja je weet t nu zeker!
god betaat!

waaaaaaarom dan bij mij niet?
snik!
ben echt aangekomen!
durf nog niet te wegen!
vrijdag pas........

kus yo
December 27, 2005 om 21:40
:hi::hi:,

Volgens mij meen jij het echt he ... :D:D:D ... leuk ... brabantse gastvrijheid !!! Maar ik ben bang dat het vanavond niet zal lukken, mijn zwager rijdt met me mee om zijn neefje weg te brengen ( i.v.m. het weer ), mijn man heeft namelijke volledige rust voorgeschreven gekregen. Als we om 21.00 uur vanavond bij Den Bosch zijn, dan zijn we zo wie zo pas weer om 22.30 thuis, en dat alleen nog als alles mee zit, want ik weet niet hoe het in Brabant is, maar hier ligt sneeuw en het sneeuwt nog steeds. Maar ik vind het wel heeeellll lief van je ... misschien een andere keer. En ja ... :D:D:D ... het zou dan wel zo handig wezen als we elkaars echte naam weten, beetje lullig anders ... ;-) !!!

Ik heb trouwens zelf ook in brabant gewoond, van muh 5 jaar tot en met mijn 31 ste. Niet geboren, maar wel getogen dus.

Groetjes en :knuffel:s
Nickey
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan