Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 26, 2005

Eucalypta1 woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 29.97).

Nu ben ik net terug van even uitwaaien langs de Reeuwijkse Plas. Samen met zoonlief lekker gewandeld, ongeveer anderhalf uur.We liepen heerlijk in het zonnetje en na een uurtje merkten we een bizarre lucht aan de overkant van de plas op. Witte strepen op een bedje van donkergrijze lucht waaierden richting de aarde, gegarneerd met een heel brede, korte regenboog. Net een menu, maar dan anders. Zoon heeft nog met telefoon foto's gemaakt. Het leek een kruising tussen noorderlicht en heel zwaar weer op komst. We genoten van het uitzicht, tenslotte liepen wij in de zon. Tot we bijna bij de auto waren, nog 5 minuten, toen liepen we nog steeds beschenen door de laagstaande zon maar wel in regen, sneeuw en hagel alles tegelijk. Bijna droog stapten we in de auto en op dat moment kwam de volle laag uit de lucht. We hadden onze wandeling uitstekend getimed dus.

Stiekum heb ik even vanmorgen de schade van het kerstdiner opgenomen: 1,2 kilo zwaarder dan gisteren. Dat is er zo weer af hoor, vliegvet gaat hard. Over een kwartiertje ga ik mijn broertje feliciteren, hij verjaart vandaag. Al 46 is hij geworden maar inhalen doet hij me toch niet, ik ben en blijf 1 jaar en 2 weken ouder. Eens kijken of het kerstkind nog in de kribbe past. Uiteraard heb ik mijn nieuwe bruine ribbroek maat 38 aan en mijn om 2 uur vannacht in elkaar gezette, nieuwe, zelfgebreide noorse trui aan.

December 26, 2005 om 10:49
Jammer watdanook.Maar wel lekker dat je 1 1/2 u gewandeld hebt. :kerstbel:

Ik heb vanmorgen ook op de :weegschaalrose: gestaan.Was 4 ons afgevallen.
Ben de wel heel blij mee.Trakteer me dan ook vanavond ook op een uitetentje.
Morgen de weer goed tegen aan. :kerstbel:

Fijne kerstdag nog. :kerstbel:
December 26, 2005 om 17:14
Daarom.Daar ben ik niet bang voor.Heb heerlijk gewandeld vandaag.Twee keer 20 min.En een keer 25 min.Heerlijk.

We komen de samen met afvallen.We zijn de voor om elkaar te steunen.
En scheelt denk ik ook dat me moeder en ik aan afvallen zijn.Me zus heeft gisteren alleen iets bij de koffie gehad.Ik had er geen zin in.Ze had een rijstewafel maar geen zin in.Had me twee keer op gedaan met warm eten.Wat ik normaal ook niet doe.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan