Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, December 26, 2005

Mikkiemop woog op het moment van schrijven 87.10 kg (bmi: 27.18).

Er is een kindeke geboren op aard... en ze heet Mare... En ze is het dochtertje van mijn zus en haar vriend. Vandaag op 26 dec geboren!!.. Hoezo een mooie Kerst??

Sta strak van de adrenaline, ook niet veel gegeten (hoera?!), wat een mooi wonder. Sofie is in maart ook alweer 2, maar als je dit meemaakt komt alles wel weer een beetje boven. Vooral het mooie ervan dan!! Geweldig om mee te maken van zo dichtbij. Ze maken het allemaal goed, errug moe dat wel. Ze hadden geen kraamhulp vandaag (vanochtend vroeg in het ziekenhuis bevallen, 's middags naar huis) dus ik en mijn moeder hebben ons lekker nuttig gemaakt en natuurlijk kijken kijken kijken en veeeeel (103) foto's gemaakt!

Zo... Enne, er was ook nog een onsje af haha!! Ik had met shoppen nog een mooie (passende) broek en 2 shirtjes gekocht, voel me weer superslank en ga er weer vol tegenaan. Voel me super (zeker nu!!).
Hoop dat jullie ook een heerlijke Kerst hebben gehad. Liefs,
Maaike

December 26, 2005 om 17:56
Aaah - een kerstkindeke. Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd met je nieuwe tante-schap!! Geniet er maar van.

Hier ging het qua lijnen boven verwachting goed. Tótdat ik vandaag een tas met sinterklaascadeautjes kreeg. We hadden de sinterklaasviering bij Daniëls ouders namelijk gemist. En wat denk je: o.a. 2 chocoladeletters en een enorme speculaaspop! Dat ging natuurlijk niet zo goed. Ik heb bijna een hele chocoladeletter op plus een groot stuk speculaas. En als je dat daarna invult schrik je toch wel weer van het aantal kcal zeg! Morgen maar goed compenseren :).
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan