Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 29, 2005

Moira woog op het moment van schrijven 66.10 kg (bmi: 23.70).

Hello!!!

Nah, de kerst is gelukkig voorbij, heb me qua eten goed weten in te houden, maar kreeg een vriendin uit NZ op bezoek en samen met wat andere kiwi's die hier wonen hebben we de complete alcoholvoorraad van een gemiddelde slijterij opgedronken, dus afgezien van het feit dat ik nu afkickverschijnselen heb, moet er straks toch ook echt weer even een heel strak schema gevolgd gaan worden. Heb nog wel een fles Moet champi bewaard voor nieuwjaar, maar daarna is alle drank op en kan ik braaf overgaan op water :)
T is wel erg gezellig geweest, nog naar groot concours in Mechelen geweest en daar de pappa van mijn Sukkie zien springen...Hopelijk aard hij naar zn vader, wat een geweldig paard is dat!
Hoop dat jullie allemaal een goede kerst hebben gehad....

:bye:
M

December 29, 2005 om 06:14
Nou nog maar even geloven dat jij het op die fles champagne houd tot 1 Januari ;-)
Je hebt in ieder geval genoten :D

Het is hier allemaal anders gelopen dan geplanned.... :( Ik was doodziek, op mijn verjaardag was ik op zijn beroerdst, keelpijn kop vol snot die zowat elk moment uit elkaar kon barsten... griep dus.... Zaterdag niet gaan kamperen :( Vrienden vonden het achteraf niet zo heel erg want het was te koud en winderig op de plek aan zee waar we ons tentje wilde opzetten. Zondag ging het al een stuk beter dus hebben we toen hier gebarbequed met drie vrienden erbij, was erg gezellig. In Perth was het wel lekker weer. Nu zijn we Dinsdagochtend gaan :kamperen: in de bush, 130 km zuidelijk van Perth, dus niet zo ver weg. Heerlijk, samen met die vrienden, lekker relaxed, wat gewandeld, voeten in de rivier, jeu de boule gespeeld, lekker gegeten en 's avonds gekaart. we zijn net pas teruggekomen, heb alle spullen al uit de auto gehaald. Is toch lekker om er even uit te zijn, en het weer was in het binnenland ook prima, zonnetje, 25 graden, beter dan aan de kust, daar waait het nog steeds te hard en is het koeler, 21 graden. Het wil hier nog niet echt zomeren verdorie!
Nou moet ik dus vanaf morgen weer even flink gaan werken, weekend ook maar wat doen, want ik loop nu een beetje achter op schema :P
Groetjes :dag:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan