Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 29, 2005

Tassie25 woog op het moment van schrijven 89.60 kg (bmi: 27.65).

Jeej, het is toch latiger dan ik dacht!
Maar wel heel goed om alles op te schrijven, dan zie ik eens goed voor me wat ik nou eigenlijk allemaal in mijn mond stop.
Jammer dat je niet kunt aangeven of je die dag aan beweging hebt gedaan of niet. Maar laten we dat dan als versneller in het proces beschouwen.
Ik weet precies wat mijn zwakke momenten zijn: verveling, even niets te doen, ach ja, waarom dan niet even wat snacken? Vreselijk, hoe zwak ik daar dan in ben. Thuis in de avond gaat het heel goed, gewoon de handel niet in huis halen en je taalt er ook niet naar. Maar als ik weet dat er chocolaatjes of chips o.i.d. in de kast liggen, dan kan ik het niet laten om er toch even wat van te nemen. Slecht!
Nu op werk nog proberen snoep te bannen.
Ik ben er wel trots op dat we met kerst ons niet te buiten zijn gegaan aan enorme vreetpartijen. We hebben natuurlijk wel lekker gesnacked, maar niet in abnormale porties. Goed!
Gisteren kwam ik mijn PT Erik tegen in de sportschool, hij is nog steeds herstellende van zijn autoongeluk, maar in de tweede week van januari gaan we even meeten. Al is het duur, ik wil er toch een start mee maken. Ik heb dus nog precies 1 week om 1 kilo af te vallen voor Rome-weekend. De week erna afspraak met PT en weegschaal.... Hopelijk zijn er dan 2 kilo af! Vol goede moed!

January 11, 2006 om 16:28
die kilo's gaan er maar niet af!!! maar ja, echt veel meer sporten en veel minder snoepen lukt ook niet echt. toch zet ik door. ik heb besloten om in 2006 en pro-actieve houding te tonen in mijn priveleven. werk is niet alles, in 2005 liet ik werk boven alles gaan en daar benik niet cht gelukkige van geworden.
dus geen gezeik en meer actie!!!!
January 28, 2006 om 09:09
Hoi Natas,
Ik heb me ook aangemeld. Leuke website.
Kop op meid, je kan het.
Hou moed!
dikke knuffel
Chre
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan