Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 29, 2005

Nickey1968 woog op het moment van schrijven 144.50 kg (bmi: 46.12).

:hi::hi::hi:,

:D:D:D, gisteren in de achtertuin een sneeuwballen gevecht(je) gehad met mijn zwager en de honden, was erg leukkkkkkkk !!! Hihihihi, het kind in ons heeft weer ff genoten.

Enne :jippie::jippie: er is toch weer 3 ons af gegaan ... tja ... wie het kleine niet eert, is het ..... juist ja !!! Het gaat nu super langzaam, maar stiekem zakt het lijntje toch een beetje, de snelheid waarmee ik de eerste maanden afviel was eigenlijk ook niet echt gezond, maar wel super lekker !!! :D:D:D.

Gisteravond heb ik weer het ritje naar Den Bosch op en neer gemaakt, om Kevin weer naar huis te brengen, het viel hartstikke mee op de wegen, alleen de binnenwegen waren behoorlijk glad. Mijn man, zwager en schoonpa wilden niet dat ik alleen ging rijden dat hele eind, ( alsof ik in 7 sloten tegelijk zou lopen ... oops ... rijden :w00t: ), dus mijn zwager is mee op en neer gereden, is natuurlijk wel gezelliger, vooral op de terug weg, maar anders had ik gewoon snoeihard de radio aangezet en mee zitten bleren :D:D:D. Maar ik weet dat het allemaal uit bezordheid is geregeld, en dat waardeer ik ook wel hoor !!!

Ja lieve lotjes die graag sneeuw hadden gehad, kom maar hoor, hier ligt zat sneeuw, kunnen we met zijn allen :sneeuwpop::sneeuwpop: maken, daarna gezellig een bord erwtensoep om weer op te warmen, daarna nog ff sleeen ofzo, hahahaha, zou wat zijn he !!!

Nou het is wederom een lang verhaal geworden, maar ik ga er voor nu ff een eind aan breien. Overigens mannetje houdt zich gelukkig rustig, maar ik geloof dat dat ook niet echt anders gaat, de tabletjes helpen nog niet, maar morgen weer terug naar de huisarts.

Groetjes en dikke :knuffel:s
Nickey

:sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop::sneeuwpop:

December 29, 2005 om 04:30
Nou, dat is in ieder geval wel mooi weer 3 ons (en dat met de feestdagen ertussen (+) ). En zolang je maar naar beneden gaat is het altijd goed toch?

Hier lag een beetje sneeuw maar is allang weer weg. Niet dat ik het heel erg vind trouwens. Sneeuw in je tuin of bij je in de buurt is leuk, maar verder veroorzaakt het ook een hoop ellende op de weg of fietspaden. Nee, geef mij de lente en de zomer maar!

Succes vandaag!

Groetjes,
Byanca
December 29, 2005 om 06:04
Moet manlief niet verder onderzocht wordne dan de huisarts? De dingen die ik heb gelezen zijn niet misselijk zeg (hij wel grapje....)

Is het ene eind rijden naar Den Bosch voor jullie. Heb geen idee waar je zit :-) Ik met over de grens groningen in Duitsland.

En die sneeuwballen. Gaaf he. Heb ik met de schoolkinderen uit mijn zoons klas gedaan. 16 jarige. Die gooien flinke sneeuwballe dus kom ik ze ook goed stevig maken. Heerlijk!
Het is hier ook best wit en het wordt steeds witter :-)
Laat maar vallen hoor :-)

Hoe is het met jou gezondheid meid. Wil het allemaal nu een beetje? En langzaam afvallen is beter he. (zeggen ze alhoewel ik morgen wel 20 kilo minder wil wegen)
Nou meid,veel plezier in die "vieze" sneeuw he! Geniet ervan hoor!

Bbear
December 29, 2005 om 06:44
Zal me benieuwen morgen de huisarts wat die zegt.

Fijn dat je afgevallen bent.Heerlijk is dat of niet ?
Geniet van de sneeuw.Ben de niet gek op.Blij dat hier niet is.

Fijne dag gewenst.

Groetjes Marieke.
December 29, 2005 om 07:13
He Nick

Lijkt me dus helemaal geweldig als wij die kans kregen om samen te werken.Geeft niks dat je niet goed kunt koken dan mag jij de afwas doen en de rotklusjes:muwhahahaha: (grapje)
Was wel leuk geweest als we dichterbij elkaar woonden.

Wat die partycatering betreft, dat trekt me inderdaad heel erg aan. Lekkere buffetjes en heerlijke opgemaakte salades.Voorheen ben ik ook al eens bezig geweest om dit op te zetten maar toen werd ik ziek. En toen ben ik er vroegtijdig mee gestopt.Maar het kriebelt toch wel weer heel erg.

Ik wens je sterkte met het in bed houden van je man.Lukt het wel een beetje?
Verwen hem maar lekker met kopjes thee en verse fruitsalades. Of lees hem lekker de krant voor.

O ja ik heb je een privemail gestuurd.

groetjes Supersized
December 29, 2005 om 08:15
Nickey,

Netjes gedaan hoor met de feestdagen!! Toch nog afgevallen. Bij mij gaat het een beetje minder (teveel gesnoept) maar toch nog binnen de perken gehouden in vergelijking met andere jaren.

veel succes in 2006.

emmes
December 29, 2005 om 09:02
Ooh sneeuwballen, leuk!!! We hebben hier ook geprobeerd iets bij elkaar te schapen maar dat ging maar heel mondjesmaat :)

Enne drie ons vind ik helemaal niet zo langzaam hoor super juist in deze periode van het jaar!!!

Succes moegen mij de dokter.

Groetjes van Lila
December 29, 2005 om 09:21
Lieve meid, wees er aub goed allert op. Hier in Duitsland haddne ze hem opgenomen. Zijn ze hier héél gemakkelijk in. De HA weet ook van die klap op zijn kop neem ik aan. Had hem dan gelijk doorgestuurd voor een neurologische onderzoek. Vind dit soort dingen altijd zo eng!

En auw..... je gooide precies op mijn oor. Vangen dus!

Bbear
December 29, 2005 om 09:36
holla nickey,
nou het sneeuwt hier als een wilde,onze honden zijn door het dolle heen,die vinden de sneeuw ook leuk.
gaat het al weer wat beter met je man,wel gezellig dat hij nu thuis is.
groetjes Katootje
December 30, 2005 om 04:45
Succes bij de dokter vandaag!

Groetjes van Lila
December 30, 2005 om 05:13
Ik duim voor jullie meid dat alles goed gaat komen. Wat zal hij zich bereoert voelen zeg!

Liefs, Bbear

December 30, 2005 om 10:30
:sneeuwpop: Hoi Nick

Hoe is t met de patient. Had de dokter een beetje goed nieuws.Ik had een kaarsje voor jullie aangestoken.Nou maar hopen dat het helpt.

Als ik je niet meer spreek dn wens ik jullie nu vast een fijne jaarwisseling.

Dikke :kus2: van Supersized.
December 30, 2005 om 11:56
hoi nickey,
ik wil jou en je gezin en fam.een prettige jaarwisseling toe wensen,want dit zal niet meevallen,juist op zulke monmenten,denk je het meest aan de mensen die je mist.
groetjes katootje
December 30, 2005 om 14:52
Dank je.

Jij ook een fijn en gezond en veel goeds voor 2006 gewenst.
En goed jaar met lijnen.

Groetjes Marieke.
December 30, 2005 om 15:10
hai ik wil je even een goed uiteinde en een gelukkig nieuw jaar wensen.mogen we veel kilotjes verliezen!!!groetjes.

:jippieafgevallen:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan