Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 29, 2005

Ireentje woog op het moment van schrijven 82.00 kg (bmi: 28.37).

Nou.. ik ben al een aantal weken niet wezen wegen. Ik had een aantal andere afspraken op die avonden staan.
Helaas heeft dat wel een gevolg gehad.. Ik ben weer veel onbewuster gaan eten en heb me helemaal niet meer aan het weightwatchersprogramma gehouden.
Maar, ik ben het zat en ga zometeen samen met mijn vriendje bij de nieuwe sportschool kijken. We mogen daar 3 gratis lessen volgen en willen daarna een abonnement nemen en er dan lekker samen tegenaan!
En zondag begint er een nieuw jaar en dan ga ik er hard tegenaan! Het moet en zal me gaan lukken!! Het ging namelijk net zo goed!!!! :bloem:

December 29, 2005 om 05:02
Hoi Lieve Ireentje,

Ik ben helemaal gevleid dat je dat naar me hebt geschreven... Ik moet bekennen dat het nu bij mij ook even op een laag pitje staat.. Ik ga 5 januari weer naar de cursus van de WW en vanaf dan ga ik knallen, hoop dus met de wintersport 80 te wegen of er net boven in ieder geval!

Vanaf januari ga jij ook gewoon verder met de WW, waar ga je naar de cursus psies???

Ehm, de sportschool, ik moet bekennen dat ik daar niet heen ga... Ik voel me daar niet op mijn gemak, en ga er dan niet mezelf kwellen om binnen te stappen.. Ik ben bezig met hardlopen, en ik moet bekennen dat ik in de maand december een beetje alles heb laten versloffen.. Ik ben best wel druk geweest, en het is gewoon dat je dan die dingen gewoon even niet doet... Maandagavond staat mijn eerste avond lopen op het programma, en dit ga ik 3 avonden in de week doen! Heb voor de kerst een eye-toy kinetic gekregen, dus ik zal genoeg beweging hebben!

Ik hoop dat het je gaat lukken, maar ik weet zeker dat het je gaat lukken!! Ga er helemaal voor!

Groetjes Monique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan