Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 29, 2005

Carla64 woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 21.14).

We zitten alweer aan het einde van het jaar, een jaar waarin er voor mij heel veel is veranderd. Eind maart was ik 25 kilo kwijt en nog steeds gaat het heel erg goed. Ik ben nu alweer sinds juli begeleidster geworden van het Weet hoe je eet programma en vind het super om te doen. De reacties die je krijgt van mensen zijn zo mooi en daar geniet ik heel erg van.
Eigenlijk moet je jezelf dat gewoon gunnen als het ook maar enigszins kan.
Mijn emailadres is carla.whje@sijvertdeboer.nl, voor vragen of informatie kun je daar terecht.

January 1, 2006 om 08:53
Carla ik wil je alle goeds voor 2006 toewensen.
Dat het voor ons allen weer een heel goed jaar mag worden.
Maar als we 2005 zo goed hebben afgesloten dan begint het nieuwe jaar ook super toch?

Groetjes :knuffel:
October 14, 2007 om 07:22
Hi Carla,

Voor een ieder ander die dit berichtje leest. Ik volg sinds half juni 2007 whje en Carla is mijn begeleidster ! Het gaat hardstikke goed en ben nu bijna 20 kg kwijt. Programma bevalt me prima. Lijkt misschien duur, maar je bespaart ook veel doordat je geen koekjes, chips, alcohol etc. meer koopt.

Groetjes,

Doris
December 29, 2007 om 12:31
Hi Carla,

Kom je nog wel eens op valtaf.nl ?? Is al weer een tijdje geleden dat je bent ingelogd zie ik. Ik ben nog steeds trouwe fan van je programma hoor !
Gaat ook nog steeds goed !

Groetjes,

Doris.
February 17, 2008 om 10:20
Hi Carla,

Hier alles goed, zie dat je nog af en toe inlogd dus je bent vast wel op de hoogte. Ben je nog aktief als begeleidster ? Lukt het je goed om de verloren kilo's eraf te houden ?

Groetjes,
Doris.
April 12, 2008 om 19:19
Hi Carla,

Bedankt voor je berichtje ! Grappig dat je mij nog steeds volgt. Zoals je ziet gaat het prima, langzaam maar gestaag zak ik verder ! En inderdaad nu weer onder de 107 kg ! Ben in febr. 1 dag onder die 107 kg geweest, vraag me zelf af of dat geen misser van de weegschaal was. Hou me nog steeds goed aan het programma vind ik, schrik er wel van hoe snel je weer aankomt als je ook maar iets doet wat niet volgens het programma is. Hoe is het eigenlijk met jouw gewicht ?? Kun jij het een beetje volhouden ? Op ons forum zien we toch ook wel dat veel mensen moeite hebben om de afgevallen kilo's eraf te houden.
De opruimdagen zetten bij mij geen zoden meer aan de dijk, afgelopen fases leverden die drie opruimdagen eigenlijk niets op. Denk dat mijn lichaam gewoon gewend is aan het dieet van nu. Suikerwaardes zijn prima laag, ben volledig gestopt met de insuline inmiddels en waardes zijn mooi laag.
Denk dat ik er echt niet onderuit kom om meer te gaan sporten wil ik het gewicht verder naar beneden krijgen, met alleen verantwoord eten kom ik er niet !
Heb jij verder nog tips ??

Groetjes,
Doris
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan