Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 29, 2005

Katootje woog op het moment van schrijven 113.20 kg (bmi: 40.11).

:bloem:
het sneeuwt hier als een wilde,:sneeuwpop:ik heb op het moment een dipje,want de :weegschaalblauw: wil niet naar beneden:boos::metdedeurslaan:nou heb ik gisteren het programma de dik om te operen gezien,daar in zaten ook mensen met een maagbandje die niet veel afvielen,:nono:dus dan denk ik het moet misschien ook niet zo snel, en eigelijk moet ik maar 1 keer in de week :weegschaalrose:maar dit weten we wel,je bent toch nieuwschierig.
:bye: :dag:

December 30, 2005 om 02:43
:hi::hi: Katootje,

Til de weegschaal op en draag hem naar beneden, als ie zelf niet naar beneden gaat ... :D:D:D :vrede: ;-) !!! Nee hoor meissie, het komt echt allemaal goed. Je lichaam heeft ook even de tijd nodig om te wennen aan alles, gewoon doorgaan en je zal zien dat het gaat lukken.

Dat programma heb ik ook gezien, maar eerlijk gezegd vond ik dat ze nog best veel aten. Enne ( ik weet de namen eigenlijk niet ) ... die man ... met dat maagbandje ... die gaat zitten sabbelen op chocolade als ie honger heeft, tja .. dan vraag je erom he.

De een valt langzaam af de ander snel en weer een ander gaat het met horten en stoten ( ik zei de gek ), het is voor iedereen anders, hou vooral in je hoofd meissie dat het er beter langzaam af kan gaan, dan langzaam erbij. Zowiezo is langzaam afvallen beter voor je velletje, al wil natuurlijk iedereen snel afvallen. Maar ja, het zat er ook niet in 1 maand allemaal aan, dus .... !!!

Heb geduld, groetjes en :knuffel:s
Nickey
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan