Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 29, 2005

Nog10kilo woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 26.23).

M'n strenge dieet zet nog geen zoden aan de dijk; drie ons in twee dagen. Wat er snel aankomt, gaat er niet snel weer af dus, ondanks twee dagen achter elkaar sporten!

Vandaag wederom goed m'n best gedaan. Niet gesport, want daar had ik geen tijd voor en op de verjaardag van een vriendin een piepklein stukje appeltaart op. Echt nog geen 100 gram! Ondanks dat zit ik nog ver onder het aantal calorieen dat ik mag hebben per dag, dus ik hoop dat de weegschaal me niet weer direct afstraft morgen....

Morgen is een ander vriendinnetje jarig, maar ze moet de hele dag werken. Dus ga ik daar maar even langs en aangezien dat is in de sportschool waar ik train, kan ik me daar direct meteen even nuttig maken. Zweten dus morgen! En overmorgen ook!

Ik ben nu lekker vrij tot 3 januari. Oud&Nieuw "vieren" Sjaak en ik samen thuis. Doen we altijd een beetje rustig aan, omdat ons feestje de volgende avond is; het Nieuwjaarsgala in het café waar we altijd komen. Dat gaat altijd door tot in de vroege uurtjes, dus 2 januari, als iedereen weer braaf naar zijn werk kom, hoop ik ongeveer net thuis te komen... :D

Geen oliebollen met Oud&Nieuw en geen diner die avond, maar lekker wat zelfgemaakte hapjes voor de buis. Probeer het mager te houden, maar we kregen van Sjaak's moeder al weer een feestverpakking buitenlandse kaasjes.....mmmmm! Ga ook een nieuw recept voor St. Jacobsmosselen uitproberen en nog wat dingetjes met vis. Dus dat is dan weer niet zo slecht...

We zien wel....Tot die tijd in ieder geval er nog flink voor gaan!

December 29, 2005 om 19:21
Als je alle dagen sport en ook nog mager eet, kan een reactie van je lichaam niet uitblijven. Geduld is een schone zaak. En nog een paar dagen en dan zijn al die GEZELLIGE :P feestdagen weer voorbij voor een heel jaar. Dan breekt het saaie januari en februari aan waarin er over het algemeen geen enkel eet- of drinkexcuus geboden wordt, dus alle tijd om te sporten en netjes te eten. Althans, als je niet op wintersport gaat ... Anyway, de kilo's zullen ons om te oren vliegen!

En ja, ik ga echt duiken op 1 januari .... :brrr:

:dag:
Lotus
December 30, 2005 om 04:49
Hoi, hoi, :hi:

Ik vind ook niet dat wat er snel aankomt snel weg is hoor, het kost een hoop moeite.
Maar het gaat ons wel lukken hoor!

Je voorgenomen hapjes klinken goed, en wat fijn zo met z'n tweeen lekker thuis.
Geniet er van meis,

groetjes Esther
December 30, 2005 om 05:01
Ha die Annemiek,

Nou meid, ik vind 3 ons in 2 dagen echt wel goed hoor, tel eens even door als je 6 dagen zou doen?? Dat is dan 9 ons, bijna een kilo!! Kijk, je moet het ALTIJD positief zien he?!
Je bent in ieder geval heel goed bezig, dat kan ik niet zeggen...lees mijn culinaire dagboek maar weer eens....gewoon te erg!!
Maar ja, kan er ook niks aan doen dat we zoveel te vieren hebben elke week...hahaha. Volgend jaar ga ik er in ieder geval de eerste 7 weken hard tegenaan....dan staat de wintersport weer voor de deur en wordt het weer een week van feesten, eten en vooral drinken!
Heel fijne jaarwisseling, goed gepland heb je dat. Lekker thuis en de 1e knallen! Veel plezier!!
:knuffel: Chantal.
December 30, 2005 om 16:23
Ook ik ben trots op je omdat je het volhoudt!!!!!

Die laatste kiloos....ik zou ze op dit moment voor lief nemen maar misschien dat ik het ook perfect wil als ik eenmaal zover ben!!!!

Ga zo door zou ik zeggen en dan kom je er wel!!!!
Succes he meid!!!!!!XXXXClaudia
December 30, 2005 om 20:45
Klink erg gezellig. Ik zal aan je denken zo rond een uur of drie (dan is het bij jullie oud & nieuw. Veel plezier met je Nieuwjaarsgala. Ben benieuwd hoe je kater gaat overleven...

:knuffel:

chantal
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan