Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 29, 2005

Copernicos woog op het moment van schrijven 103.20 kg (bmi: 27.42).

Zo, die rottige kerstdagen zijn ook weer voorbij! Wat een vreemde bedoeling eigenlijk. Daar moet je volgens mij maar niet te veel bij stilstaan. Al die misplaatste gelukwensingen en vredeuitingen die kant nog wal raken. En opeens is het ook zogenaamd allemaal en overal gezellig en moeten we lief zijn voor elkaar! Ik deed zelfs mee!!! Ik was milder en vriendelijk dan anders!! Ik weet niet eens waarom!! Waarom is dat?

Ik vraag me uberhaubt af of er meer mensen zijn die echt genieten van kerst dan mensen die zich met deze dagen juist veel rotter voelen??

Ik vind het maar een paar rare dagen.

Aan de andere kant ben ik wel blij dat ik de (vr)eetfestijnen heb overleefd zonder al te veel schade. Daar maak ik me dan wel weer druk om... Kerst was voor mij blijkbaar alleen maar een obstakel naar dat gewenste lichaam! kerst draaide bij mij blijkbaar om eten?! Is dat nu wat er over is? Wie heeft de afgelopen dagen ergens anders aan gedacht dan eten??
Misschien is dit dan niet helemaal de juiste plek om het te vragen, maar toch!
Heeft er iemand écht iets voor een ander kunnen betekenen met kerst? Daar draaide het toch om? Of is het toch aleen maar een soort herdenkingsmoment aan iemand die we louter kennen van verhalen??

Zo, dat moest ik even kwijt!

Sorry.

Gelukkig ben ik net ook nog wat calorieen verloren! Dat was wat ik hier eigenlijk even wilde opschrijven! Dat ik blij ben dat ik het snoepen redelijk onder controle heb en dat ik steeds gemotiveerder wordt om te gaan sporten!

Én dat ik ontzettend benieuwd ben naar wat de weegschaal mij morgen gaat vertellen!! (ik weeg alleen elke vrijdag). Als ik in ieder geval maar niet ben aangekomen, dan ben ik alweer een tevreden mens. Ondanks zo'n rare kerst!

December 29, 2005 om 15:18
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa precies precies, dat is mijn droom!:uh:kom jij er dan ook in voor?
December 29, 2005 om 15:25
En om ff op jou verhaal van hierboven terug te komen, je hebt helemaal gelijk.
Het enige wat ik wel altyd gezellig vind is dat onze family bij elkaar is(uitgezonderd broer want die doet er niet aan mee), dan doen we altyd lootjes en kadoos uitpakken.

Alleen voel ik mij op dit soort dagen ook een beetje verdrietig, ik ben nml nog de enige vrijgezel dus dat betekend dat je toch een beetje apart zit, en dat ieder jaar.
Aan de andere kant scheelt dat mij wel weer een verplicht uitje bij schoonmoeder.

Ik vind dit soort dagen ook niet echt super, net zoals nieuw jaar.
Ik vertik het dan ook om op 1 januari bij mensen langs te gaan om ze een goed nieuw jaar te wensen, ik bedoel, de mensen die ik dan zou bezoeken zijn mensen die ik lief heb en denk jij nou echt dat hun denken dat ik ze een klote jaar wens?
Tuurlijk niet en by the way, ik heb ze dan al lang al om 12 uur gebeld.

Ja, ik ben altyd weer blij dat het voorbij is.

Morgen word wel gezellig, dan gaan we met de hele vriendengroep(15man+2vrouw)tapaz eten.
Kijk en zoiets moet je vaker doen, niet alleen omdat je iets moet doen, gewoon vaker!

Ach, ik lul maar weer raak,

Ik wens je een goede droom,
Liefs Debster.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan