Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, December 29, 2005

Duizendpootje woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 23.51).

:hi: daar ben ik weer even,
Er is deze week geen :weegschaalrose: club, het is namelijk vakantie, maar volgende week ga ik weer wegen, ben heel benieuwd, maar ik heb een goed gevoel, het gaat echt prima met mijn eetgedrag :jippie: ik ben er hartstikke blij mee, dat nu eindelijk die knop bij mij om is.
het enige wat jammer is dat ik geen krachttraining mag doen met buik en beenspieren, vanwege een verrekte of geschuurde spier in mijn buik,eigenlijk heel gek achter mijn venusheuvel, de radioloog had een verkeerde diagnose gested die had gezegt dat het darmhernia's waren twee zelfs en dat ik naar de chirurg moest voor een afspraak voor een operatie, en die heeft een onderzoek gedaan gelukkig.
Maar goed hoop dat ik snel weer een beetje mag trainen, want het is leuk om zo af te vallen,maar als je wat ouder bent zoals ik toch wel word je er niet mooier op, en wil je toch graag je spieren met name van buik en benen een beetje trainen.
Nou ik heb mijn zegje weer gedaan, hoop dat het met iedereen goed gaat, en wens iedereen een geweldige Jaarwisselling toe.
:bye: Duizendpootje.

January 1, 2006 om 10:38
Hallo Duizendpootje.

Gefeliciteerd met je geweldige gewichtsafname, ik heb net je dagboek doorgelezen, en zag hoe jij met stug volhouden, en zo nu en dan even een klein dipje dit prachtige resultaat hebt bereikt. Je bent een kanjer!!!!
Dit mooie gewicht nu vasthouden he. Ook al is de stok achter de deur (de verjaardag van je dochter) nu weg.
Op gewicht blijven is zeker net zo moeilijk als afvallen.
Ik spreek een beetje uit ondervinding, want het afgelopen jaar ben ik 10kg kwijtgeraakt, maar ben er nog lang niet, op naar de volgende 10kg. Ik heb alleen een beetje genoeg van afslankgroepen, afslankpillen (die heb ik nooit gebruikt) dat vind ik maar een eng gedoe, je weet immers niet wat je lichaam binnen krijgt, en voormijzelf vind ik het ook niet echt goed om heel erg snel af te vallen. Ik ben immers ook niet snel aangekomen, en gezien mijn leeftijd
(56 jaar)kan mijn huid snel afvallen ook niet bijbenen (de elasticiteit is minder dan toen ik 40 was) dus rimpels is het gevolg, vandaar dat ik heb gekozen voor de langzame maar gestage lijn, met zo nu en dan een platform (tijdelijke stilstand), ook heb ik gemerkt dat alleen anders (minder) eten niet voldoende was om af te vallen, maar dat ik ook meer moest gaan bewegen, dat heb ik opgepakt door mee te doen met Nordic Walking, iets anders was voor mij geen optie i.v.m. blessures, is dit voor jou misschien ook een optie gezien de klachten die je nu hebt, ik ben erzelf inmiddels een beetje aan verslaafd geraakt, lekker buiten bezig in een tempo wat jijzelf bepaalt. Mijn eetpatroon
houd ik in de gaten door de eetwijzer in te vullen van overgewicht.nl

Verder wil je een goed en gezond 2006 toewensen, zoals je nu bezig bent moet het helemaal gaan lukken.

Groetjes Dodi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan