Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 9, 2006

Chacama woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 27.53).

Morgan Hill, 9 januari 20:00

Als het goed is werkt de weblog. Vandaag alleen maar met de administratie bezig geweest. En gisteren ook en de de nacht daarvoor tot half 3. Dus voorlopig even doorbijten en dan kunnen we echt gaan genieten. Fleur heeft nog steeds de tijd van d'r leven. Ze heeft een oudere broer (10) die alle tijd met d'r besteed. En een oudere zus (11) om mee te tutten. Papa gaat met d'r naar het park. Dus die vermaakt zich ook.

Voor mij gaat het over een paar dagen ook echt gebeuren. Maar eerst zorgen dat Rex (de vrouw) niet crasht. Heeft vandaag al met de dokter gebeld om weer op anti-depresivia te gaan. Dus ff volhouden.

Ik ben er inmiddels echt van overtuigd dat ik hier met een reden ben. Structuur brengen en steun geven. Ik weet nu pas hoe sterk ik zelf ben. Dat is wel bijzonder.

Iedereen een goede dinsdag en tot snel....

:knuffel:

chantal

January 10, 2006 om 15:34
:dag:

Het gaat allemaal lekker zie ik. Dat doet me goed. En wat een gave nieuwe foto. Je ziet er zowaar 'Amerikaans" uit, vind je ook niet.

Geniet nu maar lekker even van je verblijf daar. Ik lees steeds maar administratie, administratie. Hoe kan dat toch?? Ben je het jaar daar boekhoudkundig aan het afsluiten of zo?? Hoop dat je je snel met andere dingen bezig kan gaan houden.

Liefs en groetjes,
crispy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan