Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 10, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Goedemorgen wereld,

Weer niets afgevallen vandaag. Ik ben nu al twee dagen op hetzelfde gewicht. Misschien moet ik iets meer gaan drinken op een dag. Ik drink wel veel te weinig. Ik ben niet meer afgevallen sinds ik mijn calorieen met 50 per dag verhoogd heb. Maar ik maak me nog geen zorgen hoor. Misschien moet mijn lichaam eerst wennen aan het feit dat het nu meer calorieen krijgt. Ik ben in ieder geval ook niet aangekomen en ik moet me ook niet elke dag wegen.

Ik weeg me wel elke dag, maar het is niet de bedoeling dat ik daar al conclusies uit trek. Ik ga me pas zorgen maken als ik zondag nog niet ben afgevallen of zelfs aangekomen.

Gisteren heb ik heerlijk Bami gemaakt, met kip. Jawel, ik eet weer vlees. Het was niet veel, maar ik heb het toch weer gegeten. Vanavond staat er drumstick op het menu. Is niet bepaald mager, maar het past binnen mijn schema vandaag, dus ik ga er lekker van genieten.

Vandaag is mijn collega er weer niet, dus ik heb weer voldoende tijd om te mailen. Dat zal ik dan ook zeker doen. Niet meer voor steun, want dat heb ik niet meer nodig, maar meer voor de gezelligheid en ik hoop dat jullie wat aan mijn steun hebben.

Nou dames, werkze en succes met de lijn weer. Op mijn werk zal ik jullie dagboekjes weer gaan bijwerken.

:knuffel:


Nanda

January 10, 2006 om 03:37
Goeiemorgen Nanda,

Nee, ik ben niet gestopt met lijnen! Ik heb alleen zaterdag de hele dag gewerkt (incl.) avond en toen ik zondag vrij was, toen heb ik alleen maar een pyama-dag gehouden en niks meer.

Zaterdagavond ging het bij mij toch de mist in. De hele dag ging goed, de vrijdagavond was ook goed gegaan totdat ik 's avonds laat thuis kwam. Ik had 's avonds condoleren gehad van een familie en kwam om 11.00 uur thuis. Tja, toen was dat glaasje wijn wel heel verleidelijk! Dat werden er dus 3 incl. toastjes met pate en chips ter afsluiting!!!
Nu heb ik mezelf inmiddels weer in de hand en m'n gewicht gaat nog wel de goeie kant op, maar dat weekend!!!

Wel heel fijn om te horen dat het bij jou zo goed gaat. Daar kan ik me ook wel aan optrekken. En doordat je blijft mailen, blijf ik ook actief. Dankje!

Wat doe je eigenlijk voor werk?

Groetjes,
Tina
January 10, 2006 om 03:39
:applaus::applaus::applaus::applaus:
gefeliciteerd met het afronden van je studie hoor...op naar de PABO inderdaad. Heb je er al zin in?

Ik verbaasde mezelf ook best dat ik dat allemaal nog gedaan heb hoor. Maar deze week is best druk en ik moet proberen zoveel mogelijk mijn studeerwerk bij te houden aangezien ik het hele weekend niets zal doen.En dan snap ik de colleges weer niet :blont:
Ik heb gister IC gekeken en dat vond ik zo leuk, maar duurde tot over half 10...ik vin dhet eigenlijk al te laat om te beginnen met crossen, maar ben blij dat ik het gedaan heb en ook nog :situp:

hier was vanochtend wederom een :trek:nieuwjaarsontbijt...nummer 3 alweer (hopenlijk eindelijk de laatste) ik heb weer afgeslagen net als de vlaai gister trouwens...was weer trots op mezelf.

ik ga snel nog even een paar berichtjes plaatsen voor mijn collega terug is.

werkze :pc:

p.s. elke dag wegen is inderdaad niet representatied, maar wel erg verleidelijk ;)
January 11, 2006 om 07:37
Ik snap dat je moeite hebt om aan de calorieen te komen, maar chips is nu niet ehct een beste oplossing. Noten zijn dan inderdaad beter. En probeer (ook als je laat wakker bent) toch te ontbijten. Je moet dan gewoon de tijden waarop je lunched en eet desnoods iets verschuiven. Ik doe dat in het weeken altijd. Dan ontbijt ik eigenlijk nooit voor 10 uur. Dus dan eet ik rond half 3 3 uur mijn lunch. Als we dan wel optijd eten neem ik bijvoorbeeld geen tussendoortje. Het zou toch zonde zijn als je lichaam nu al in de spaarstand gaat.

ik moet vanavond weer alleen eten op school. Die studievriend ziet het even niet zo zitten. Hij heeft zijn tentamens en hertentamens allemaal niet gehaald (en hij deed het al voor de 2e keer). Het is ook nog eens druk op zijn werk...dus helaas.
lijkt me nu ook niet echt best dat je dan gelijk de eerste colleges alweer mist, maar goed moet hij zelf weten.

lijnen gaat hier ook super...net lekker gegeten en ben vandaag gelukkig al een paar keer flink naar de plee geweest. was wel nodig, want dat was al een paar dagen niet gebeurd (heb ik anders nooit last van)

ik heb zometeen een overleg dat tot 4 uur duurt en daarna ga ik gelijk door naar school, dus waarschijnlijk kom ik niet meer langs.
misschien vanavond...maar zeker morgen.
Ik ga proberen niet te wegen morgen, misschien dat dat beter is voor de motivatie.
Heb dit tenslotte al eerder overwonnen :duel:
January 11, 2006 om 15:58
hey

de colleges gingen wel, wel zwaar hoor. Het gaat best snel en het zijn weer andere vakken en het wordt steeds een graadje moeilijker.
Maar ik geef niet op ga lekker door. wel balen dat ik dit weekend niet zoveel huiswerk kan doen. Maar ik ga gewoon genieten. Had net mijn nicht aan de telefoon en die had er ook al zin in.

het eten vanavond was niet geweldig maar ook niet rete slecht..heb tagliatelle op met iets van een tomatensausje en wat salade van komkommer, tomaat en paprika. Heb er een flesje water bij op. Heb zelfs nog de tijd gehad om een uurtje te lezen...dus ook nog even ontspannen.

nu moet ik eigenlijk gaan crossen, maar heb niet zo'n zin.
Ik heb vanmiddag onwijze last van mijn buik gehad en heb echt behoorlijk wat plee bezoekjes afgelegd :P...dus t rommelt nog een beetje (zo weer genoeg ranzige praat)

morgen weer een drukke dag op werk en 's avonds powerplaten.
ben erg benieuwd naar mijn gewicht vrijdag...maar daar moeten we nog even op wachten.

:goodnight:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan