Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 10, 2006

Nog10kilo woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 26.23).

Dat was lekker net op de weegschaal; een kilo minder dan gisteren. Gisteren was het vocht na m'n zoute popcornavontuur, maar het is toch lekker weer onder de 72!

Gisterenavond ook voor het eerst sinds anderhalve week weer gesport, en goed ook! 3 kwartier krachttraining waarin ik echt alles heb meegepakt. En daarna 40 minuten cardio; crosstrainer en steppen.

Voor de rest gaat het lekker; ik snoep wel, maar alleen van die suikervrije dropjes. Wat ik daarme aan caloriën per dag binnenkrijg is minder dan een boterham kaas; hooguit 120 Kcal. Toch wil ik er wel een beetje mee gaan stoppen, kan nooit goed zijn al die droppies....

Zo werken, vanmiddag weer sporten en vanavond komt Dyl eten. Dat wordt een stamppotje!

Liefs en een fijne dag allemaal,
Annemiek.

Lees ook mijn nieuwste column `Goede voornemens, een slechte gewoonte`op www.dieetgoeroe.nl

January 10, 2006 om 03:09
Hallo daar lieve buddy,

Daar ben ik weer! Ik heb net even je dagboekverhalen gelezen en ben heel trots op je dat je niet-roken zo goed volhoudt!! SUPER!!

Nog gefeliciteerd met je vader en wat vond hij eraf dat zijn dochter en schoonzoon rookvrij zijn? Een extra kadootje voor hem?

Heel goed om dan NIET extra te gaan snoepen en die suikervrije dropjes zijn ook maar tijdelijk, wel gewoon nemen hoor, anders is het niet goed vol te houden. Ze zijn inderdaad maar weinig Kcal en zijn nu even de vervangers. Als je stopt met de dropjes nu dan ligt het snaaien op de loer en daar ben je ook nu goed mee bezig!

Je drinkt wel voldoende vocht maar je drinkt niet voldoende water.
In thee zit theïne en dat is niet echt heel goed voor je, eigenlijk is dat hetzelfde
als cafeïne in koffie maar dan iets minder slecht voor je.
Als je begint met 1,5 liter water te drinken en wat minder thee dan zal je zien dat je gewicht sneller daalt. Ook (vese) ananas eten is goed voor vochtafdrijving.

Voor Mr.Toilettos nog een tip: iedere dag een yakult light of actimel light drinken.
De ene werkt op de dikke darm en de andere op de dunne darm. Het zijn goede bacterien die je stoelgang helpen en je weerstand verhogen.Ik heb een spastische darm en drink de ene dag actimel en de andere dg yakult en het helpt bij mij goed.

Ik ga nog ff je column lezen, veel succes op de sportschool vanmi. (ik ga ook sporten vanmi.) en vanavond lekker stamppotje...jammie..lekker en erg gezond!

Liefs,
Wendy
January 10, 2006 om 10:27
Lekker joh, stamppot!
En dat sporten klinkt heel goed, ik ga straks ook weer!
Deze week wordt het ook 3-4 keer, maar heb vanmiddag in Aken ook redelijk zwaar gezondigd, dat moet er weer af!
Welke dropjes zijn dat eigenlijk, klinkt goed met zo weinig calo's!!
:knuffel: Chantal.
January 10, 2006 om 16:13
Bedankt voor je leuke berichtje!!
Je hebt ook gelijk, alleen het passen al is zó super, alles past gewoon!!
Morgen ga ik meteen langs de AH om die dropjes te halen! Wat een uitkomst, lekker snoepen en geen calo's, slimme mensen daar bij albert :D
Ben niet gaan sporten, slecht he.
Pascal ging pas om 20.30 weg, daarvoor hebben we nog op kantoor gewerkt en om half negen had ik dus geen zin meer. Kon ook niet echt, de sportschool sluit om 22u, en voordat ik er was, nee dus toch maar niet. Ga nu donderdag weer en zaterdag. Dan haal ik mijn 3x deze week toch nog!
Nu lekker slapen en om 5.30 weer eruit, werkze morgen!
Liefs, Chantal.
January 11, 2006 om 02:07
Maar dat werkt toch een beetje laxerend? Die dropjes met fructose? Dat is misschien juist goed voor het op gang houden van je spijsvertering of niet? Of maak ik het je nu juist moeilijk om er weer mee te stoppen?

Stamppotjes zijn lekker! En de uitvinding van de eeuw als je WWt. Een stamppotje op zijn WWs kost bijna geen punten en je kunt je helemaal rond eten. Geweldig! Ik leef van stamppotjes! Met kerst hebben we met vriendinnetjes een stamppotjesbuffet gemaakt. Echt lekker!

Goed hoor, dat je overal mee kunt stoppen (eten, roken, suikervrije dropjes ;-)). Hou vol! Je kunt het!

:dag:
Lotus
January 11, 2006 om 02:46
Zo meis, je bent goed bezig, toch weer fijn he om de draad weer zo op te pakken.

Ja heet heet dus Gertjan, had ik nog niet eerder gezegt, en verliefd is een groot woord hoor. Het klikt heel goed en ik voel me heerlijk, maar wil het toch rustig aan doen.

Ben inderdaad aan mijn rug geopereerd, ben bijna 4 maanden verlamd geweest door verbrijzelde tussenwervelschijfjes, de slinters zaten verdeeeld over mijn rug in mijn zenuwen en waren bezig om deze door te snijden. Heb dus in totaal bijna een half jaar in bed gelegen, en dat is ook de reden dat ik dus nu moet lijnen. Voorheen deed ik 4x per week heel intensief aan sport , maar dat mag nu nog steeds niet. En dan kom je ineens wel heel snel aan he.
Wat was er met jouw rug?

Fijne dag, en ga zo door hoor.
Liefs Esther
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan