Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 10, 2006

Aventa woog op het moment van schrijven 114.80 kg (bmi: 44.29).

Ppppffff ..... t valt wel maar sporadisch méé?
Gistermorgen in het kader van "Ochtendverbranding werkt het beste" s-morgens 1 en in de loop van de ochtend (toen mn maag ging rommelen) 2 bruine boterhammen gewoon zonder beleg genomen. De vezeltjes hun werk laten doen ... 3 liter water over de hele dag genomen (had iets meer mogen zijn want alles dat je aan 10 kg overgewicht hebt zou 1/4 liter méér water moeten zijn bovenop de 3l) en zie hier het resultaat .... *snikkk* ....

Schiet niet op zo .... ondanks alle goede adviezen toch maar weer alleen water ...

January 10, 2006 om 16:22
Zie het als een combinatie van transpiratie van sporten en door de warme zon gedroogd! (Met een klein beetje fantasie moet dat lukken) :D
January 11, 2006 om 16:59
Even een stevige DIP! Sorry, heb even nodig om mn (spreekwoordelijke) veerkracht weer te hervinden.
Heb dus ook vandaag maar even niet op mn water gelet.

Ik heb WAO en een meerderjarige studerende dochter zonder inkomsten. Vorig jaar was ze daardoor tóch nog gratis meeverzekerd, nu dus niet meer. Vandaag werd de zorgverzekering van mn rekening afgeboekt: Ik ga er schoon € 133 op achteruit in vergelijking met vorig jaar per maand .... Van een WAO?????
De eerste keer dat de cijfers bekend werden gemaakt in het journaal werd er keurig gemeld dat de middeninkomens erop vooruit zouden gaan en de hogere zouden gelijk blijven. Aleen de laagste inkomens zouden erop achteruit gaan. Dat laatste stukje zin is er in de journaals daarna keurig uitgehaald!!! Stel je voor dat mensen gaan protesteren!
Ik vraag me af waar we van moeten leven.
Ik zie het even niet meer....

Ik hoop dat iedereen die dit leest zn walging naar deze regering kenbaar wil maken!! Mn specialist heb ik afgebeld: als ik daarheen ga krijg ik mn no-claim niet meer.
Als ik dit niet trek dan zal ik mezelf uit die verzekering moeten halen, burgerlijk ongehoorzaam of niet. Zodat ik in ieder geval voor mn dochter kan blijven betalen.

Gij zult niet stelen: de regering wenst geen concurentie ....
January 12, 2006 om 06:37
Gecondoleerd Jannie, jij en je familie en zijn vrienden.

Ik hoop dat jullie ontzettend fijne herinneringen aan hem kunnen delen, zodat je het verlies in je hart met een warme glimlach kunt voelen als je aan hem denkt.
Heel veel sterkte!
January 12, 2006 om 17:14
Ach mn humor nemen ze me nooit af: Ik heb wél een erg goedkoop dieet!!!

Gemeente gebeld: ik kan in collectiefverzekering bij hun én ik heb recht op een langdurigheidstoeslag ..... waarom schrijven die lui mensen die dat nodig hebben en er recht op blijken te hebben niet zelf aan???Zoveel zijn dat er toch niet per Gemeente?
Maar ook deze keer komt Mar er weer bovenop hoor! Vandaag was even uithuilen omdat de weerstand en veerkracht weg was, maar die is snel genoeg weer terug!!

Mn vriendin éíste :lol: dat we morgen wél gingen dansen. Een mens heeft ook ontspanning nodig nietwaar? Ik heb nog strippen op mn VIP-kaart, dus we kunnen nog steeds gratis naar binnen, ik ben altijd Bobina (nee dames, géén Bob: ik ben geen jongetje), en zij betaalt de drankjes morgen.
Vandaag kan ik er nog niet blij mee zijn, maar ik weet dat ik het morgen weer heerlijk vind.
Mar gaat vandaag gewoon maar even "vroeg" naar bed.
January 15, 2006 om 15:51
Hoi,

Ik zat je reactie te lezen en ik kan het me niet voorstellen dat iemand zoveel moeite heeft om af te vallen. Het klinkt misschien raar, maar als ik 60 kilo kan afvallen, dan kan iedereen dat toch? Elk lichaam werkt hetzelfde, dus mijn manier moet voor iedereen werken. Gewoon gezonder eten en meer bewegen...

Het advies van de dietiste zal ongeveer hetzelfde zijn als het schema in mijn profiel en dan verdeelt over 6 maaltijden, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. De Weight Watchers hebben ongeveer hetzelfde principe, maar hun houden dit bij door punten te tellen.

Je zegt dat die 6 maaltijden van de dietiste teveel voor je zijn? Dat is waarschijnlijk dan ook het probleem bij jou, je eet te weinig, waardoor je lichaam in de spaarstand staat. Je lichaam heeft een minimum aan energie nodig om goed te functioneren. Als je te weinig eet, dan gaan de minst belangrijke lichaamsprocessen minder goed werken, waaronder je stofwisseling.

Heb je wel geprobeerd om een normaal dieet te volgen, een energiebeperkt dieet van ongeveer 1500 kcal?
Ik kan me voorstellen dat je niet van de een op de andere dag nu ineens die hoeveelheden kan gaan eten, maar door langzaam je eetpatroon op te bouwen, zul je vanzelf aan die grotere hoeveelheden wennen. En als je lichaam op een gegeven moment doorheeft dat de hongerwinter voorbij is, dan gaan je lichaamsprocessen weer normaal functioneren, immers je voert genoeg energie aan.

De artsen zeggen dat je lichaam als van een jonge vrouw is. Maar als jij zp verdergaat, dan zul je alleen maar lichamelijke problemen gaan krijgen. Je nieren en hart zullen de grootste klappen gaan opvangen, want een dieet op alleen water is niet gezond!

Een verantwoord, gevarieerd en gezond dieet in combinatie met meer beweging is de oplossing voor overgewicht.
Je weet me te vinden als je het wilt proberen op een gezonde manier...

:knuffel: Saskia
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan