Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 10, 2006

Anoush woog op het moment van schrijven 103.90 kg (bmi: 35.95).

O jee ...:ongi2:......vandaar dat ik zoveel zin heb in eten....shit....

Maar nu echt geen excuses meer! Ik ga morgen naar de sportschool (ja, morgen.....echt!) en ik ga me inschrijven voor een half jaar. Als een stok achter de deur. Eeven doorbijten. Even ongemakkelijk voelen tussen al die sportos en doorzetten....dan kom ik vanzelf in het ritme....en ga ik er zelfs naar uitkijken....toch??

Je ziet het: ik ben mezelf moed aan het inpraten

Eva
January 10, 2006 om 05:25
waarom sportschool?? je kunt ook gaan hardlopen hoor
is onwijs leuk
ik doe examen voor de modevakschool, onderdeel costumiere.
ga nu snel kids uit school halen
later
January 10, 2006 om 18:30
Is niks mis mee hoor, jezelf moed inpraten. Zolang je het hier maar doet, of in je eigen huis. NIET IN DE SPORTSCHOOL HOOR ! Ha, ha, ik zie de mensen al staan op de loopband.

Maaruh, morgen rap naar de sportschool en opgeven hoor ! Sporten is één van de beste dingen die je kan doen. Daarbij wat op je eten letten. Moet jij eens kijken na een paar maandjes !

Ben je nog steeds met het vetvrij dieet bezig ? Tis een mooi dieet om ff snel wat kilo's te verliezen maar ik heb het niet volgehouden, althans niet de volle drie weken. En als je flink gaat sporten heb je ook echt te weinig aan de paar lullige calorietjes uit dat dieet. Dan ga je van je stokkie. En het sneue is, je hebt ze er vaak zo weer bij en das gewoon zonde.

En, zal ik je nog eens wat vertellen ? 2006 gaat ook MIJN jaar worden ! Nou, als dat geen toeval is ............

Succes !

Duck
January 11, 2006 om 13:12
Zo, zo, een televisie bij het sporten . Zo luxe hebben we ze hier in Friesland niet hoor :boos: had wat mij betreft ook wel gemogen, ben eigenlijk best wel een tv-gek. En wat dat volhouden betreft; laat je gewoon een jaarabbonnement aansmeren. Dan is het toch zonde om niet te gaan ? Hahaha.

Ik sport zelf 3 x in de week (ben het eerste jaar met 2 x per week begonnen) en dan doe ik ook nog dappere pogingen om 3 x per week (op de dagen dat ik niet sport) een uur te lopen. Kinderen lopend naar school brengen en dan gelijk door. Dan ben ik mooi rond half tien weer thuis. Maar tsja, ....... met het weer wat we vanochtend hadden moet ik toch bekennen dat ik verstek laat gaan. Ik heb geen krantenwijk (arme Eva) dus ik hoef niet persee, haha.

Hoe vaak was jij van plan om naar de sportschool te gaan ? Hij is hier s'ochtends ook 2 x per week open, en misschien volgende maand nog wel vaker (ze gaan verhuizen, ik zal dat idee van die tv morgen ook nog even in de ideenpot mikken). Ik vind s'ochtends echt ideaal. Ik werk meestal s'avonds en s'avonds is het op de sportschool ook veel drukker dan overdag. En als je het s'ochtends doet, heb je het ook maar weer gehad en kan ik de hele dag weer trots op mezelf zijn, hihi.

Goed hoor dat je je hebt opgegeven !

Succes !

Duck
Eva
January 11, 2006 om 13:28
heej
ik dacht ook altijd dat hardlopen niks voor mij was maar het is absoluut verslavend!!!
ik ga lekke rmet de beentjes omhoog voor de buis
baai
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan