Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 10, 2006

Watervrouw woog op het moment van schrijven 94.10 kg (bmi: 32.56).

Goedemorgen meiden!!

Iedereen de beste wensen voor 2006 en dat we maar veel kilootjes mogen kwijtraken!!

Mijn dipje is gelukkig over (voor zover je dat op die manier kunt stellen) en ga ik weer vol frisse moed die kilo's te lijf!! Wie doet er mee???
Morgen ga ik voor het eerst meedoen met Body Total Workout :touwtjespringen2:en ben benieuwd of het wat voor mij is. Ik vind het belangrijk om iets te vinden waar ik echt plezier in heb, omdat ik uit ervaring weet dat als ik er niks aan vind ik er de brui aan geef. Wat wel stimuleert is dat mijn vriendin met me meegaat zodat we altijd een stok achter de deur hebben. Ik ben ook maar een mens....By the way: Volgende week kan ik al niet omdat ik naar Mama Mia ga dus dat begint goed! Is iemand van jullie daar naar toe geweest en was het leuk??
Ik ga eigenlijk heel weinig uit en vond dat ik het best een keer verdiend heb om naar een musical te gaan":partytime:

Vandaag staat verder in het teken van opruimen, huishoudelijk werk en voorbereidingen treffen voor de verhuizing van mijn schoonmoeder aanstaande vrijdag. Goh, wat komt daar een hoop bij kijken zèg!
En als je ziet wat ze allemaal nog mee wil nemen.....

Nou meiden, veel sterkte en succes toegewenst en we gaan er voor!!

Dikke :kusje: Watervrouw.

Veo
January 10, 2006 om 05:54
Wat fijn dat je weer in je ritme zit..

Mamma mia, daar ben ik 2 jaar geleden heen geweest, ik vond het geweldig.. Maar ik vind abba leuk, en het verhaal was ook grappig... Ik heb ook genoten van simone kleinsma, wat heeft dat mens een stem he.. geweldig..

Hier staat de week ook in het thema van poetsen en ruimen.. Dit weekend vieren we verjaardagen en dan moet het schoon zijn he..

Alvast heel veel plezier bij mamma mia..
groetjes Boutje
January 10, 2006 om 19:03
Wat een heerlijk positief bericht in je dagboek, goed zo! Lekker is dat hè, als je je dipje weer achter je kunt laten en met frisse moed verder kunt gaan? Leuk dat je gaat sporten en inderdaad een prima idee om het samen te doen. Ik hoop dat je het heel leuk gaat vinden, dan houd je het zeker vol!

Ben nooit naar Mama Mia geweest, maar ik vind de liedjes van ABBA nog steeds erg leuk, dus dat is wel jammer. Ik wens je in ieder geval veel plezier. En ook veel succes met de verhuizing van je schoonmoeder.

Ik ben inderdaad naar Atlanta verhuisd om bij mijn vriendje te zijn. Wij zijn vandaag alweer drie jaar getrouwd :) Ik kan niet zeggen dat ik Nederland erg mis, want ik ben hier veel gelukkiger. Het weer is hier fantastisch, er is veel meer anonimiteit (wat sommigen misschien helemaal niet trekt, maar mij wel), maar bovenal zijn al mijn dromen die in Nederland maar niet haalbaar waren hier wel uitgekomen. Maar dat heeft niet zoveel met Amerika te maken, denk ik. Wat ik wel heel erg mis is mijn familie. Vooral sinds ik moeder ben, mis ik mijn ouders heel erg. Voordat ik ben verhuisd woonden wij in dezelfde stad en zagen we elkaar drie keer in de week, nu nog twee keer per jaar. Dat blijft moeilijk.

Anyhow, succes met afvallen en sporten! Liefs, Ineke
Onbekend
January 11, 2006 om 08:33
En? Hoe was Body Total Workout?
Is het om vol te houden voor je?

Fijn dat je dipje weer over is en dat je er weer tegenaan gaat! Het resultaat zul je vast en zeker al snel merken.

Heel veel succes!

:kusje: Debbie
January 12, 2006 om 13:21
hey... nee ik ben zeker niet gestopt maar wel weer aangekomen :( en dat terwijl ik niets bijzonders heb gegeten... maar vanaf nu ga ik elke dag een half uur naar me werk fietsen... misschien dat dat helpt? en hoe gaat het bij jou? groetjes,
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan