Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 10, 2006

Felix2 woog op het moment van schrijven 84.50 kg (bmi: 27.28).

Nancy weet jij hoeveel cal. een grote handsinasappel heeft. Mijn lunch bestaat normaal uit drie sneden brood, maar heb ik teruggebracht tot twee. En om te voorkomen dat ik de hele middag een honger gevoel heb eet ik ook nog twee sinasappelen; heeft dat zin als manier om het aantal cal. te verlagen?
En nog gewogen vanmorgen?
Felix2

January 10, 2006 om 08:27
Het is zowiezo belangrijk om 2 stuks fruit per dag te eten. En fruit is een prima tussendoortje als je bijvoorbeeld rond een uur of 3 trek krijgt. Een grote sinasappel is ongeveer 60 calorieen. Een prima vervanger dus voor een boterham. Bij boterhammen zit het gevaar vaak in het beleg. Er bestaan heel veel dingen waar gewoon heel veel vet in zit zonder dat je het weet. Bijvoorbeeld alle worstsoorten zoals boterhamworst en snijworst etc. Die kun je beter mijden en bijvoorbeeld kiezen voor een magere belegsoort zoals kipfilet of 20+kaas etc.
Ik weet niet wat voor beleg je gebruikt. Ook met boter bestaan veel misverstanden. Het beste is gewoon halvarine daar zit meestal 40% of minder vet in. Veel misverstanden zijn er over dieetmagarine. Hierin zitten in verhouding veel onverzadigde vetzuren die goed voor je zijn. Maar in dieetmagarine zit nog steeds ongeveer 80% vet. Het beste is dus halvarine.
Hopelijk kun je hier iets mee.

Groetjes Nancy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan