Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 10, 2006

Polder65 woog op het moment van schrijven 83.60 kg (bmi: 28.26).

Beste mensen,
Hoe erg is het als je thuis komt om te lunchen, vervolgens keurig 2 snee brood met 1 plak kaas eet, maar daarna toch niet verzadigd bent en nog eens 2 snee brood met pindakaas en hagelslag neemt? En nog eens 4 speculaasjes achterelkaar opeet. Ik ben snel de keuken uitgerend en dus achter de p.c. gegaan om jullie dagboeken te lezen en zelf te schrijven. Ik moet zeggen dat helpt wel, maar eigenlijk is het kwaad natuurlijk alweer geschied. Al had het nog veeeeel erger gekund natuurlijk.
Maar de bedoeling is als ik af wil vallen dat ik het gewoon bij die 2 sneetjes brood kan houden, aangevuld met een stuk fruit, een beker melk, en een komkommer. Dus niet met broodjes pindakaas! grrrr.
Ik voel me ook niet echt lekker vandaag, afspraak uitgevallen, koortslip, moe, ongesteld, somber, enz.
Ik ga zometeen mijn sportkleren aandoen en alvast aanstalten maken, maar ik moet eerst twee uur wachten voordat mijn eten verteerd is.
Hopenlijk kom ik de volgende keer weer met goede berichten! doegdoeg!

January 10, 2006 om 14:23
misschien moet je volgende keer gelijk naar de pc rennen als je zo'n aanval aan voelt komen ??
Eet je wel iets rond een uurtje of 10 want als je dat niet doet heb je inderdaad kans dat jejezelf te buiten gaat om 12 uur.
Misschien kan je je appel om dan eerder nemen een bv 3 boterhammen ipv 2
( ik at zelfs altijd 4 boterhammen smorgens en 4 smiddags en viel nog een pond per week af vorig jaar, nu ligt het iets anders helaas)

vandaag wel weer braaf gaan lopen, morgen heb ik een rustdag want toen ik net terug kwam voelde ik mijn spieren ( in mijn kont haha) nogal dus dagje rust is misschien ff beter.

heb trouwens wel 70 minuten stevig doorgelopen vandaag dus heb pluim verdiend vind ik zelf. het was nog warm ook pfffff het is zo[n 25 graden hier.

groetjes Jytte
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan