Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, January 10, 2006

Katootje woog op het moment van schrijven 111.50 kg (bmi: 39.51).

:bloem:

Hallo, bedankt voor jullie reactie's,ik ben een paar dagen tam geweest,want ik ben nog een beetje down,ik dacht nu gaat het gebeuren,maar het valt me toch weer een beetje tegen,ik was natuurlijk een weekend weg geweest,dus dacht ik daar kan je nog niets van zeggen,nadat ik op gespoten was moest ik daar wat drinken,en ik dacht het lijkt wel of het er niet meteen door gaat,dus dit is goed,maar later bleek dat ik nog steeds alles kan eten,ik heb gelukkig geen honger gevoel meer,maar het bandje waarschuwd alleen als ik te vlug en grote happen eet,dus dit is in ieder geval wat,maar ik ben benieuwd hoeveel jullie in een keer kunnen eten,want de dieettisten in belgie zei,dat ik te kort eet,moet meer gaan eten.doen jullie dit ook.
groetjes katootje

January 10, 2006 om 21:25
:hi::hi: Katootje,

Bedankt voor al je berichtjes ;-);-), geeft niets hoor meid, al schrok ik er wel ff van, :pf: 160 berichten .... en moet ik die ook nog allemaal gaan beantwoorden :pf:, hahaha. Kan gebeuren, no problemo, ik zal eens kijken of ik er wat kan verwijderen. Zo niet dan niet.

Al is het ergggggg moeilijk voor je nu, niet wanhopen !!! Ik was ook een van de pechvogels die na 1 keer opspuiten eigenlijk nog steeds het gevoel had 'gewoon' te kunnen eten. Ik baalde net als jij, geloof me, ik kan heel goed indenken wat er door jou heen gaat nu. Pas na de tweede keer (21 november) opspuiten ben ik het gaan merken. Ik zou bijna zeggen helaas, want nu kan ik inderdaad veel dingen niet of nauwelijks meer eten, zoals b.v. mandarijntjes, vlees, bepaalde groentes, brood dat doet allemaal veel pijn. Ook heb ik vaker periodes dat ik moet spugen en da's echt niet tof en zelfs heel slecht.

Ook ik had na de eerste keer opspuiten de balen ervan, het viel me zooooo tegen, wel een kanjer van een litteken en geen enkel effect, ik kon wel janken ( dat heb ik ook gedaan trouwens ). Toch heb ik het volgehouden, ook ik had het gevoel dat ik het allemaal op eigen kracht moest doen. Maar uiteindelijk is me dat dus wel gelukt.

Als jij merkt dat je nog altijd veel zou kunnen eten, zou ik gewoon weer een afspraak in Belgie maken en vragen of er nog wat ingespoten kan worden. Dat heb ik dus 21 november ook gedaan en jeetjeeeee wat kan 1cc meer een giga verschil zijn.

Wat betreft je stukje over dat je meer moet gaan eten dat snap ik niet helemaal. Je eet toch al genoeg dacht ik. Ik geloof dat ik zelf wel te weinig eet, maar omdat ik thuis zit, nog niet kan sporten etc. heb ik ook minder caloos nodig, maar ik geloof niet dat ik meer op een dag zou kunnen eten als ze me dat zouden zeggen. Sinds na 21 november gaat er echt niet meer in.

Ga toch door, al heb je het gevoel dat je het op eigen krachten moet doen, in principe is dat toch ook zo, je weet dat b.v. chocolade zowiezo er makkelijk doorheen gaat, da's jouw kracht waardoor je dat b.v. niet neemt. Probeer hoe moeilijk en vervelend ook, te leren dat je dit bandje in principe voor de rest van je leven hebt, dat het niet zo is van 'nou heb ik hem een jaar en in dit jaar moet het allemaal gebeuren', misschien dat ze je in Hilversum ook daarin kunnen helpen, wat ik wel denk is dat je veel zal hebben aan de ervaringen van anderen die je hoort in Hilversum ( of krijg jij geen groepsgesprekjes ? ).

Mare kijk eens om, je bent wel al ff 12,8 kilo afgevallen sinds 24 november, da's toch hartstikke super (+)(+)(+). Da's 2 kilo in de week, als je dat niet veel noemt !!! Ik ben maar 5 kilo afgevallen sinds 24 november, dus .... !!! Je gaat hartstikke goed hoor, maak je maar geen zorgen, je zal nog wel gaan balen als je straks weer opgespoten word en je zelfs toegestane dingen niet meer wegkrijgt geslikt.

Heel veel succes en als je het ff niet meer ziet zitten, dat kladder dat gewoon hier in je dagboekje, anders weten wij het ook niet en kunnen we je niet steunen of helpen of een peptalk houden ;-). You go girl !!!

Groetjes en dikke :knuffel:s :kusje:
Nickey
:dag::dag:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan