Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, January 15, 2006

Chacama woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 27.53).

Morgan Hill, zondag 15 januari 17:05

Vandaag voor het eerst niet meer met cijfers bezig geweest. Wel nog met advies geven over hoe je een huishouden beter kunt runnen, maar in elk geval niet meer met boekhoudkundige zaken bezig geweest.

Vrijdag zijn we naar het zuiden geweest (ca. 1 uurtje rijden) en hebben eerst bij vrienden van Rex en Bharat koffie gedronken. Dit zeijn ook de vrienden die aan het helpen zijn de financien duidelijk te krijgen. Fred, ik en Fleur zijn daarna naar Carmel gereden om het strand van Californie te bewonderen. Vanaf het moment dat ik bij Rita en Sean binnen stapte werd ik al rustiger, ik kreeg energie ipv te geven. Heerlijk. Ook op het strand heb ik wat energie opgedaan en zo kon ik later samen met Sean verder aan de cijfers. Later die avond zijn Rita, Sean en ik weer terug gereden naar Rex en Bharat om daar weer verder te puzzelen.

Op zaterdag heb ik afstand genomen van de cijfers en samen met Rita gaan shoppen. Een broek, wat shirts en een klein cadeautje voor Fleur. Toen we terug kwamen had Sean alle cijfers verwerkt en was het plaatje duidelijk. Jammer dat ik het afmaken van het totaalplaatje door mij gemist was. 's Avonds toen de kinderen bij de buren waren, hebben we gezamelijk het hele verhaal doorgenomen. En foei, wat kan een mens in de financiele sh*t zitten. Conclusie snijden in de kosten en zuinig leven....een wijze les voor ons allemaal. Want je kan maar zo veel uitgeven als dat verdiend. Echt....ja echt waar.

Vandaag ben ik eerst begonnen met rustig opstarten en daarna ben ik geld gaan wisselen om vervolgens een nieuwe autostoel te kopen voor Fleur. Want die ik bij me heb is nu echt versleten. En ze zijn hier ca. 100 euro goedkoper. hihi :) ...

Na thuis gekomen te zijn, storte ik een beetje in en heb snel wat gegeten en toen in bed gedoken. Maar ik was te moe om te slapen. Uiteindelijk om 3 uur opgestaan om na wat drinken het koffer voor morgen te pakken en daarna met Fleur naar de speeltuin te gaan. Maar ik merk dat ik nog geen rust in mijn lichaam heb. Ik kan nog niet genieten en tot rust komen. Het komt wel...het moet wel anders kom ik vermoeider terug dan dat ik gegaan ben en dat is niet de bedoeling.

Ik moet mijn prioriteiten weer stellen. Ik sta op 1, Fred en Fleur op twee en daarna de rest van de wereld. En vooral niet andersom.....

Morgen vertrekken we richting Mariposa. Daar zit een leverancier van ons. Dus dat is wel de moeite om te gaan kijken. En daarna naar kennisen die ik nog ken van toen ik 8 was. Zij woonden toen, net als ik, in Taiwan. Dus dat is wel leuk om daar te kunnen verblijven. We zullen vandaaruit verschillende dagtochten maken. Waaronder 1 naar Lake Tahoe. Dus de sneeuw in. Lekker echt er tussenuit.

Iedereen een super week. En voor nu tot later.....

January 16, 2006 om 00:45
Wat moet dat heerlijk zijn Chantal.....
Lekker zo reizen :)

Ik wens jou ook een fijne week! En lekker ontspannen he meis!!

:knuffel:
January 16, 2006 om 03:11
He Chacama!

Probeer je ook nog een beetje te ontspannen?
want je moet goed voor jezelf zorgen, meid....
Heel veel plezier in de sneeuw!

Groetjes
Fammes
:bloem:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan