Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Vraag me niet hoe het kan, maar ik ben een halve kilo aangekomen sinds vorige week. Dat is ook de reden waarom ik dit weekend niet echt op de site ben geweest. Ik baalde er behoorlijk van. Het enige wat ik anders heb gedaan met die week daarvoor, is ontbijten en 50 calorieen per dag meer genomen. Ja, en zaterdag bij de Ikea heb ik voor de lunch gehaktballetjes en patat gehad. Maar daarentegen heb ik 's avonds kippensoep gegeten, zonder kip.

Dus al met al heb ik me heel netjes gedragen. Ik ben ook nog eens drie keer op mijn crosstrainer geweest deze week, dus daar kan het ook niet aan liggen.

Maar gelukkig, vanochtend was er alweer wat af, dus ik ga gewoon vol goede moed verder. Zelfs op de verjaardag zaterdag heb ik me netjes gedragen. Ik heb een paar zoute stengels gehad en drie kaas stengels. Oké, die kaas stengels zijn natuurlijk niet goed, maar het was te overzien.

Maar goed, vol goede moed ga ik gewoon verder. Ik geloof vast dat ik volgende week zondag wel weer wat kwijt ben hoor. Het letten op mijn eten gaat namelijk nog steeds erg goed. Ik weeg nog steeds mijn eten af en heb totaal geen behoefte aan zoetigheid.

Nu nog even snel jullie dagboeken af en dan zal ik mijn eetdagboek eens gaan invullen.

Iedereen een hele fijne dag en veel succes met het lijnen ook vandaag weer.

:bye:


Nanda

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan