Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Vis57 woog op het moment van schrijven 71.20 kg (bmi: 25.84).

Tijdens de steengrill me toch maar een beetje ingehouden, dus niet al te veel aangekomen. Gister had ik erg veel dorst, ik heb denk ik wel 3 liter water gedronken. Dat was vanochtend wel duidelijk op de weegschaal. 73.3 KG. Het is natuurlijk onzin om te denken dat je in 2 dagen tijd een kilo aankomt, dus dat zal ik dan de komende dagen wel weer kwijt raken.

January 16, 2006 om 05:11
Hoi Vis 57

sorry dat ik je heb toegelaten tot fitclub.nl...maar ik weet niet hoe ik het moet verwijderen..IK ben er echt maar zo tot moderator gemaakt..en kom er dan maar eens af..Verwijder het maar eens hier van de groep..
en ik wil de mensen die hopen af te vallen net als ik met veel steun en erkenning niet in d ekou laten staan.. En jhoop dat er dan eens iemand bij zit die het overwil nemen of weet hoe dit onderdeel verdwijnt.

IK doe normaal evne een persoonlijke noot naar iemand die zich nieuw aanmeld..maar..door omstandigheden vorige week had ik er even geen zin en tijd voor.

Je kunt in 2 dagen best veel aankomen. maar dit kunnen ook hormonale kwesties zijn..en vocht vasthouden door toch wat zouten in het vlees of sausjes..

Probeer weer gewoon goed verantwoord te eten..en veel te drinken..dan komt het weer goed. Ga je ook meten..je buik omvang bv...Het gewicht en voroal bij ons vrouwen sschommelt soms enorm. maar dan aan omvang kan je dan zien of je bent aangekomen of niet...
ik meet taille, buik, en heup..1xinde week..samen met het wegen.

heel veel suk6 en sterkte....

Carolina
January 16, 2006 om 11:48
Tja, ik herken dat; ik "jojo" ook regelmatig wat heen en weer. Wat extra beweging is vaak al genoeg om weer een dalende lijn in te zetten. Ik koop op het moment veel zakken met sinasappels, van die navelino's, bij de Aldi. 's-avonds schuif ik er zeker vier naar binnen en daarna heb ik geen behoefte meer aan de gebruikelijke kaas en ook geen glas wijn want dat smaakt niet bij sinasappels. Dus op die manier sla ik twee vliegen met één klap. Misschien ook iets voor jou.
Felix2
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan