Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Cloudje woog op het moment van schrijven 111.00 kg (bmi: 39.33).

SHIT SHIT SHIT, 111.0 dus een halve kilo er bij ipv eraf!!!
Ja ik weet hoe het komt, vandaag en morgen proberen goed en weinig te eten!!!

January 16, 2006 om 03:58
:hi::hi: Cloudje,

Je bedoeld de medicatie voor de fm denk ik. Dat heet Temgesic, geen idee ff of ik het goed schrijf ;-). Da's eigenlijk ook troep, maar ja da's 't ook eigenlijk allemaal. Temgesic is een morfine met alleen een nog sterkere werking als morfine. Je kunt je voorstellen hoe ik er dan bij loop :D:D:D, vandaar dat ik ze alleen neem als het echt niet meer gaat, of voor ik ga slapen !!! Tja ... een paracetamolletje, aleevje of asperientje werk er niet echt tegen.

Groetjes en :knuffel:s
:elfjuh:Nickey:elfjuh:
:dag::dag:
January 16, 2006 om 15:49
Hoi allemaal komende zondag gaan we naar Disney, 4 dagen!! Ik heb een tweelingwagen, die gebruik ik als rollator hahaha en ik heb mijn krukken bij me. Nee ik wil geen rolstoel, maar als het echt niet meer gaat dan kunnen we die bij Disney nog lenen. Dus... als het goed is komt het allemaal in orde. Ook heb ik deze keer gekozen voor de Davey Crockettranche ipv een hotel. Voor de kinderen allereerst omdat ze dan in een soort caravan/cabine zitten er is veel meer te doen daar, en omdat ik zelf kan koken. Als ik namelijk niet zelf kook weet ik dat ik teveel in de verleiding zal komen om lekkere dingen te eten.

En vroeger gingen we max 2 dagen naar Disney, maar aangezien de jongens en ik niet zoveel kunnen lopen hebben we gekozen voor 4 zodat we alles op ons gemak, zonder te jagen kunnen doen en meerdere keren per dag terug kunnen gaan om een rust pauze in te lassen mocht dit nodig zijn. WAARSCHIJNLIJK DUS WEL, hahahaah!

Vandaag had ik me voorgenomen om niet te snoepen, heb ik wel gedaan, maar ipv een lunch heb ik dus een appelflap en anderhalf worstenbroodje op. S Avonds maar geen pasta genomen om de schade enigszins in te perken. Als ik straks nog honger heb, denk ik dat ik ga voor een lekker boterham hagelslag!!!

Ook een voor mij flinke wandeling van 1 uur, misschien is het maar 2 km vanwege mijn tempo, in de Drunense Duinen gedaan, het was heeeeeeeeerlijk!!!!! Doet me goed, al heb ik nu wel weer last van bepaalde tintelingen en pijnen in mijn rug en bekken. Mijn linkerbeen doet trouwens ook raar.... Maar zal wel weer rechttrekken/goedkomen, als ik me morgen weer wat rustiger hou.

Nou op naar een nieuwe dag, hopelijk is er morgen weer wat af, mijn doel zal ik wel niet halen 14 feb 106kg, maar dromen mag!!!

Groetjes,
Cloudje
January 17, 2006 om 02:27
hey cloudje daar ben ik weer mijn pc was gecrasht maar ik ben weer back in town vervelend zeg dat bijkomen maar laat het ernie bij zitten he het overkomt ons allemaal wel eens bijkomen de volgende keer is het er gewoon weer af succes gr veel liefs anita
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan