Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Ginaatje woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 39.79).

Hallo allemaal,

Ja hoor, ben afgevallen, in totaal 2.5 kilo op één week, joepie.
Dat geeft toch moed om door te gaan hoor. En ga me deze week ook zoveel mogelijk proberen te houden aan normaal eten.
Ga ook proberen meer water te drinken ipv alleen maar energiedrink. Ik ga die proberen te beperken tot max 2 per dag en de rest water of thee, soep ...

Ik ga vandaag de weightwatchers tomatensoep maken, ik heb hier nog het boekje en cdrom liggen met recepten, toch even ter verduidelijking, ik ga niet het weightwatchersplan volgen omdat het me de vorige keren ook niet gelukt is daarmee, maar ik ga wel de recepten gebruiken die me lekker & light lijken.

Dit weekend heb ik eigenlijk niet veel gedaan dan inpakken van dingen. We gaan namelijk binnenkort verhuizen. Op 1 maart start ons nieuw huurcontract maar wil toch lekker vroeg beginnen met opruimen en inpakken wat we niet meer nodig hebben.
Ik kijk er heel erg naar uit om te verhuizen want nou zitten we op een appartementje waar de bussen voorbij razen op nog halve meter van je venster, we hebben hier enkel glas dus de boel davert hier, ook hebben we maar een vierkante meter terras voor Nathan om buiten te kunnen spelen, is het dus ook niet voor een kind van bijna 5 jaar. Nu gaan we dus naar een huisje verhuizen waar het veel ruimer is. Er is een tuintje, ook niet echt groot maar groot genoeg opdat Nathan zich kan uitleven (als hij begint met voetballen zal ik wel dikwijls naar de buren mogen, haha). Hij gaat ook een speelkamer krijgen want er is een voorkamer dan pas de living en eetkamer. En weet je wat hij me gister vroeg ? "mama, mag ik dan een tv?"
We hebben gezegd dat we dat gingen bekijken en mijn man en ik hebben beslist dat hij ook een klein tv'tje krijg, maar alleen op de speelkamer opdat hij met zijn v-smile kan spelen en mama en papa ook eens naar tv kunnen kijken ipv Mikey Mouse te zien toveren en letters te zoeken. We gaan het wel tweedehands zoeken want een nieuwe tv met alle snufjes erop heeft hij ook weer niet nodig, vind ik.
Verder in dat huis hebben we twee ruime slaapkamers, we gaan het deze keer mooi inrichten maar er komt geen speelgoed op de slaapkamer meer want hij heeft toch een speelkamer dan. Dan ook nog een ruime zolder erboven voor al de rommel dat een mens heeft en toch geen afstand van kan doen.
Ook gaan we eens kijken voor nieuwe meubels voor in de living en eetplaats want nou is het precies een kleurenparadijs in de living, alle soorten bruin voor kasten, witte tafel met stoelen, beige zetel, zwarte zetel, nou tijd voor eens wat dingen dat in dezelfde kleur is, maakt het wat mooier denk ik.

Zo dit was het qua verhuizen en nieuwe woning, nou weer op naar de nieuwe week en hopen dat het allemaal weer even goed gaat verlopen als vorige week,

Suc6 allemaal en ook voor mezelf natuurlijk,

Groetjes
Gina

January 16, 2006 om 07:52
Hoi Vlinder,

Dank je wel, vind het zelf ook wel een mooi resultaat, doet een mens goed als je ziet dat je inspanningen ook wat opleveren hé.

Ik heb al van andere moeders gehoord dat hun kinderen tv op hun kamer hebben, dat ga ik dus niet doen, vind ik hem veel te klein voor want dan gaat hij s'nachts liggen tv kijken ipv te slapen.
Ik ga dat ding dus in de speelkamer zetten maar inderdaad, het is niet de bedoeling dat hij er van s'morgens tot s'avonds zit mee te spelen met de v-smile of tv ligt te kijken. De aansluiting is in de living en als hij hem niet wil uitzetten trek ik hem er wel uit en maak hem wijs dat hij stuk is, doe ik met de computer ook (duw ik vanachter het knopje uit van de verlengkabel, dan krijgt niets nog stroom) en dan zeg ik : oei hij is stuk, en hij gelooft me dan ook, haha.

Zal zeker recepten erbij zetten wanneer ik ze ga maken. Ben er nog niet aan geraakt om de soep te maken want had net iemand op visite en moet me nou gaan klaarmaken om te gaan werken. Doe dat altijd voor ik Nathan van school haal dan kan ik nog met hem spelen ipv dat hij hier binnen alleen zit en ik in de badkamer.

Groetjes :dag:
Gina
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan