Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Nickey1968 woog op het moment van schrijven 144.50 kg (bmi: 46.12).

:vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder:

:halloallemaal:,

Ik heb besloten om mijn dagboekje een beetje voorjaarsachtig te gaan pimpen :D:D:D :tulpje::tulpje::tulpje:, haal gewoon het voorjaar alvast in huis en breng het naar jullie toe !!! :roos::roos::roos:

:pf:, het weekend is gelukkig maar voor de helft in het water gevallen, de zaterdag was echt :grrr:, maar ja ... we houden toch wel van elkaar hoor, hahaha, :braaf:. Gelukkig hebben we zondag wel een leuke dag gehad, eerst lekker rond lopen lummelen in pyama en met een enorme pot koffie, daarna besloten we om naar een mega rommelmarkt te gaan, dat was al lang geleden. We houden daar alletwee wel van, beetje snuffelen !!! Het was met recht een rommel markt :D, heb veel gezien wat ik zelf ook nog in huis heb ergens in een doos diep opgeborgen in de kelder. Kan zelf ook wel een kraampje huren op een rommelmarkt, heb genoeg rotzooi. Eigenlijk niet eens zo'n slecht idee trouwens, misschien doe ik dat ook nog wel eens echt een keer. Een geluk is het wel op zo'n rommelmarkt kopen we eigenlijk nooit iets, terwijl als we naar de stad gaan het wel lijkt of er lijm aan onze handen zit, alles blijft maar plakken. :D:D:D:D !!!

Daarna zijn we nog ff doorgereden naar Valkenburg, daar is het eigenlijk altijd wel gezellig om ergens iets te drinken !!! De meeste winkels waren open en we hebben nog wat de tourist uitgehangen, souveniers winkeltje in en uit ( niets gekocht hoor :D ). Daarna lekker ergens neergestreken, ondanks de verwarmde terrasjes daar, zijn we toch maar lekker bij de verwarming achter het raam gekropen.

Voor het eerst sinds lange tijd heb ik weer eens in een restaurant iets durven eten ( i.v.m. maagbandje ). Heerlijke stukjes :stokbrood: met kruidenboter gegeten met een lekker kopje franse uiensoep, en mijn man had zin in escagottes. Hmmmm ... was echt lekker en super gezellig. Voor herhaling vatbaar zullen we maar zeggen.

Het grappige was ook nog, dat we ff zo'n goktentje zijn binnen gegaan ( geheel tegen onze principes, maar ach ). Als je Valkenburg een beetje kent weet je dat om de 5 restaurantjes zo'n beetje een goktentje is. En ja hoor, ik heb het weer gedaan, stopte er 4 eurootjes in en haalde er 35 eurootjes uit, zo'n goedkoop dagje hadden we nog nooit gehad :D:D:D !!!:lieveheersbeestje::lieveheersbeestje::lieveheersbeestje::lieveheersbeestje:

Om een uurtje op 17.00 waren we weer thuis waar we helemaal besprongen werden door 3 :hund:en. Nog ff op bed gaan liggen en toen lekker spagetti gemaakt en natuurlijk gegeten.

Inmiddels ben ik vanochtend naar de huisarts geweest en ik heb dus een verwijzing gekregen om bloed te laten prikken. Ook moet ik van hem met de chirurg bellen om mijn afspraak te vervroegen ( ik moet 30 januari ), want volgens hem gaat het niet helemaal goed, zelf maak ik me daar trouwens geen zorgen over, weet dus ook niet zo goed wat ik moet doen. 30 januari is nog maar twee weken ... :ikweetnietwaaromikaankom: ... wat zouden jullie doen in mijn geval ???

Zo nou het is een heel verhaal geworden, ik hoop dat ik jullie niet verveeld heb, maar ja, dat krijg je met mij als ik een dag ( gisteren ) niet op valtaf ben geweest, :D:D:D;-) !!!

Ik hoop dat jullie ook allemaal een fijn weekend hebben gehad en voor vandaag wens ik jullie een prettige zonnige dag ( hier schijnt ie in ieder geval ).

Groetjes en :knuffel::kusje:
:elfjuh:Nickey:elfjuh:
:dag::dag:

:vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder::vlinder:

January 16, 2006 om 05:24
Hé Nickey,

Niets zo vervelend als woorden met je man he? Ben blij dat jullie weer vriendjes zijn.

Valkenburg vind ik ook zo'n gezellige stad. Leuk ook dat jullie weer eens in een restaurant hebben kunnen eten.

Wat de huisarts betreft: ze zijn meestal niet zo vlot met doorverwijzen of afspraken vervroegen, dus ik zou het zeker niet in de wind slaan. Waarom niet gewoon gaan voor de zekerheid? Wie weet zijn je klachten dan ook eerder over.

Hé, fijne dag verder!

:knuffel:

van

:fatlady:

Byanca
January 16, 2006 om 06:52
:hi:

Ik reageer op het bericht wat je bij mij scheef.
Ja ik ben lid van een vereniging hier in de buurt.
Masterszwemmen heeft een miniumleeftijd maar geen max.
Zaterdag waren de oudeste deelnemers 75+
Kijk maar eens op www.aalscholver.com em klik op masters.
Dit is niet mijn vereniging maar wel 1 van de 6 verenigingen die de Zuyderzee Masters Circuit organiseerd. Deze vereniging houdt op internet de standen bij.
Als je vandaag lid wordt van een vereniging kun je nog meedoen aan de wedstrijd in Heerenveen. Ik ga daar ook naar toe. Voor Lelystad in de inschrijving gesloten.Kom je er niet uit dan stuur maar een mail met je vragen dan kan ik persoonlijker zijn als hier. Als je in zuid Nederland woont daar is ook een circuit.
Met name in Brabant. PSV is een van de organiserende verenignigen.
Hopelijk zie je eens in het zwembad of lees ik het wel eens wat je gaat doen.
:dag: Joke :zwemmen3:
January 16, 2006 om 09:45
:hi: Nickey:vlinder:

Als de huisarts zegt dat je de afspraak met je chirurg moet vervroegen dan moet je dat doen hoor.Dat zegt ie niet voor niks.
Laatst heb ik een programma gezien over een belgische chirurg die maagbandjes en verkleiningen deed.Dat ging over alles wat er mis kon gaan.Die arts zei ook dat de meeste vrouwen vaak te lang wachten als er iets was.
Wij vrouwen willen nou eenmaal niet als zeurkonten overkomen.

Je moet het echt doen hoor Nick.Anders kom ik weer met mijn zweepje:zweep: langs.

Fijn dat je zondag een leuke dag hebt gehad.Lekker om even naar een restaurantje te gaan.Vind ik ook altijd zo leuk om met mijn man te doen.Hier is het inderdaad weer rustig.Ik moet hem alleen nog wel aan zijn afspraken en beloftes blijven herinneren.Die moeten van beide kanten komen nietwaar.

:kus2: Supersized:hamburger:
January 16, 2006 om 12:15
Hey Nickey,

Lekker druk weekend heb je achter de boeg. En overal zit wel eens een dagje niet lekker hoor. Gelukkig heb je iemand om naar tegen te doen :-)
Anders sta je in je eentje te jezelf te fouteren. Schiet ook niet op!

En over de dokter? Ik zou maar mooi die afspraak vervroegen. Je kan ook denken wat maakt het uit als ik 2 weken erder ga. Ik kan een hoop dingen bedenken als je 2 weken te laat bent.
Dus pak die telefoon en bellen dus!

Liefs, Bbear
January 16, 2006 om 13:01
hai nickey,
Ja valkenburg is inderdaad een leuk stadje,wij zijn er afgelopen vakantie ook nog geweest,lekker druk met al die toeristen en wat braaf stokbrood met soep,en niet eens een lekker stuk vlaai.
ik ken je nog niet lang genoeg,om te weten waarom je naar de chirurg moet, dus advies kan ik je niet geven.
Het was hier wel behoorlijk koud hoor,de vijver zat dicht gevroren.
groetjes katootje
January 16, 2006 om 15:59
Hee Nickey, lees net je verhaal en vraag me eigenlijk af waar je dan precies last van hebt, ik kan me voorstellen dat je huisarts geen risicos wil nemen met een bandje, zeker gezien de laatste nieuwsitems! Dus als hij/zij de afspraak wil vervroegen, zou ik er gewoon gebruik van maken, baat het niet, schaadt het niet!!!!

Over je medicatie nog even, die medicatie Tramadol die ik....zet....is een opiaatachtig iets, bij langdurig gebruik kan je er verslaafd aan raken, maar heb soms zoveel pijn dat ik dan eigenlijk wel zo'n pilletje wil zetten, alleen word er dus suf en misselijk van! Vandaar dat ik me afvroeg wat jij kreeg! Misschien had je iets beters in de aanbieding, hahaha! Maar volgens de ha is mijn medicatie iets minder heftig dan morfine, dus ik denk dat die van jou voor mij te sterk zijn. Ben op zoek naar een prettige pijnstiller, heb nu nog zo'n tense apparaatje, maar werkt voor geen meter en sta ook op de lijst van de pijnpoli, maar ook hier heb ik niet al teveel zin in moet ik bekennen. Mogelijk willen ze dan iets op je zenuwen in je rug plaatsen, waardoor sommige pijnprikkels geblokkeerd worden en ik wil absoluut niet aan mijn rug geopereerd worden. Ken teveel nare verhalen!! Maar helaas heb jij dus ook niet het juiste medicijn voor mij!!

Maar ik ben wel blij voor je dat je ondanks alles toch nog zo lekker in het leven staat!!!

Groetjes,
Cloudje
January 17, 2006 om 04:41
nou die voorjaar springt echt op me af als ik jouw blz open!

wordt er helemaal :) van! ik kan winter niet uitstaan dus alles wat me aan voorjaar of zomer doet denken is al goed!
Gisteren scheen de zon maar vandaag is het weer zo'n typisch nederlands deprimerende druilerige regenachtige dag. Bleh. Ik zou toch graag willen verhuizen naar een land waar de zon altijd schijnt. :)

heel prettig om te horen dat je een huisarts hebt die een beetje met je meedenkt. Ik heb geen bandje maar als het om je gezondheid gaat zou ik nooit te lang wachten met iets. Het kan toch geen kwaad om eerder te gaan?

wanneer wordt je bloed geprikt? is het een uitgebreide bloedonderzoek? Ik moet binnekort ook weer, ik heb er wel een hekel aan. De vorig keer was het 13 buisjes, de keer daarvoor ook toen was ik dus flauwgevallen. Stom he :(

nou sterkte en ik ben heel benieuwd wat de uitslag is van de onderzoek!

enne....morgen weer zonnig? :)
January 17, 2006 om 07:23
Hoi Nickey

Ik ga ook vaker naar een rommelmarkt toe, of de zwarte markt in belgië is ook erg leuk.
Vaker kom ik met niets terug, maar dan heb ik wel een heerlijke zondag gehad.
Vorig jaar hebben we met het hele gezin voor het eerst zelf op een rommelmarkt gestaan, was erg gezellig.
Dit jaar gaan we dat weer doen.
Het heeft ons ook nog behoorlijk wat opgebracht. :D

IK zou inderdaad net als iedereen zegt de afspraak vervroegen.
Een dokter zegt dat niet voor niets.
Ik wens je daar in ieder geval veel succes mee.

Groetjes Nancy :knuffel:
January 18, 2006 om 03:02
hoi.nickey, hoe is het me je,gaat het een beetje,ben je nog aan het na genieten van het leuke weekend,of maak je je zorgen,over de uitslag van de dokter.weet je al iets meer,kunnen we je helpen om je op te beuren,laat het dan even weten.
groetjes katootje
January 18, 2006 om 13:49
:hi:nickey
Gaat alles goed met je ik zou denk ik geen risico lopen als ik jou was ,je kan beter te vroeg dan te laat naar die dokter gaan.
Wat fijn dat je zo'n gezellige zondag had, was dit de eerste keer na je bandje dat je weer in een restaurant:stokbrood; gegeten hebt? Dat kan dus gelukkig nog!!!
Ik krijg mijn bandje vrijdag en moet dan om 9:00 uur nuchter melden, ik laat na het weekend wel weten hoe dat gegaan is.
groetjes :dag:Niecky:vlinder:

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan