Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Meerja woog op het moment van schrijven 70.50 kg (bmi: 24.11).

dit weekend niet aan toe gekomen om de sporten.. gingen plots op visite waren 20 uur er weer en toen was het idols kijken..
gister gewerkt van 10 tot 18.30 zijn uit eten geweest met kinderen heb ook gebak gehad heb nu nog en opgeblazen gevoel niet fijn! Vandaag ga ik wel weer sporten.. Zaterdagavond had ik een dipje ff flink :snik: voel me zo :fat: en ben zo zwak vind alles zo lekker wil graag slank zijn.. vind het zo moeilijk ach echt ff zon ik voel me zo kut dipje... maar goed wil echt op pakken om meer te gaan sporten vind het heel moeiljik om me er toe te zetten maar als ik heb geBB. dan voel ik me wel lekker :)

Vandaag ga ik er voor flink :zweten:

January 16, 2006 om 09:04
jaja vandaag weer gezweet een uur BB :zweten: nu zo schudden en daarna lekker koken vanavond misschien nog wel ff :zweten:
January 16, 2006 om 09:26
Hallo Meerja,

Af en toe heb je van die ontzettende baaldagen. Als je daarna de draad weer oppakt komt het helemaal goed. Die kilo per maand gaat helemaal goedkomen. Wat je anders nog zou kunnen doen is wat ik doe. Zeg alsjeblieft niet meteen nee maar denk er heel goed over na. Modifast. Ook ik was er ontzettend op tegen in eerste instantie. Mijn diëtiste raadde het aan dus het is niet ongezond anders raad zij het niet aan. Je valt er ongeveer 2 kilo per week mee af. Als je dit 2 weken doet ben jij je kilo's al kwijt die je kwijt wilt. Dan nog even een week rustig afbouwen om te voorkomen dat je de kilo's weer terugkrijgt. Dan heb je nog alle tijd om te genieten van de paar maanden voor je gaat trouwen en hoef je je geen zorgen meer te maken om je gewicht. En ja wat is 2 weken op een mensenleven. Haast niks toch.

Ook als je beslist om het niet te doen en gewoon zo door te gaan erg veel succes en geniet van deze maanden en zorg dat het een leuke dag voor jullie allebei wordt. Een dag die je nooit meer zult vergeten.

Ook ik ga als het goed is op niet heel lange termijn trouwen. Ik begon met lijnen en als extra motivatie heeft mijn vriend toen gezegd als jij 20 kilo afgevallen bent (ik wil er ongeveer 30) dan vraag ik jou ten huwelijk. Ik ben nu aan de 8,5 kilo in 1,5 maand dus dat komt ook helemaal goed.

Succes Inkiepinkie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan