Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Incz woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.36).

:hi: Hallllloo allemaal,

Weer terug in NL, was een leuk weekend. Ik heb wel een beetje gezondigd dit weekend, maarja, het is ook best lastig als je niet zelf kunt bepalen wat er op het menu staat natuurlijk. Zaterdagavond wat chips gehad, spaghetti bolgnese, een stuk chocoladecake en een stukje appelcake (was het dessert van die avond en ik vond dat ik het wel kon hebben na 3 x 1,5 uur trainen op die dag...) Het viel me wel op dat ik het eigenlijk helemaal niet zo heel lekker vond. Het was wel lekker natuurlijk, maar ik kan het eventueel een volgende keer wel gewoon laten staan, want ik kreeg er nou niet bepaald veel voldoening van... :ikweetnietwaaromikaankom: Gek he?
Ook gisteravond (zondag) hebben we bij thuiskomst in NL met zn allen patatjes gegeten, dat was wel lekker hoor, :patat: is en blijft lekker (dat moet dan ook zo af en toe kunnen vind ik, maar niet te vaak). Ook heb ik zo'n grote ham/kip loempia gehad. Onderweg nog een :magnum: (caramel en nuts) Al met al heb ik de trainingsuren er dus weer aangegeten, hahhahahaha, maarja, daar ging het me niet om. Ik heb heerlijk even kunnen ontspannen/onthaasten (zoals dat tegenwoordig heet, hihihi) en eindelijk weer eens kunnen trainen. Jeetje zeg, dat merk je wel, dat je een tijdje niks gedaan hebt. Alles ging me verdomd veel moeilijker af...

Vanmorgen gewogen en .... :witteflag: 76,2 :kg:
Ik heb misschien wel wat extra spiertjes gekweekt en je kunt niet altijd blijven afvallen, maar het kan natuurlijk ook door de patat, chips, cake enz komen...
Het zal wel een combinatie van beiden zijn. Dus.... :zweep: Deze week weer vol goede moed aan de slag. Weer een beetje op het eten letten en lekker sporten. Dus nu eerst weer het eetdagboekje invullen (van afgelopen weekend, wat ik me nog kan herinneren en voor komende dagen) en dan weer :studeren:

Ik wens iedereen weer een fijne week toe, op het werk, op school en natuurlijk met het dieet... :trek:
Hopelijk zie ik volgende week weer een 75 op mn :weegschaalrose: verschijnen...
Oja, ik heb de :onfire: weer terug in een :kg: moeten veranderen (want er zit natuurlijk weer 7 ons aan en we moeten wel eerlijk blijven)

Heel veel liefs
:kusje: Izzy

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan