Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Monalisa woog op het moment van schrijven 78.80 kg (bmi: 26.03).

Oh, ik heb zo'n heerlijk lekker lui weekend gehad. Helemaal niks gedaan, ja , gewandeld met funs de hond. Verder een boek uitgelezen van simone van der vlugt, schaduwzuster. Het is haar 2e boek, een thriller. Het eerste was een copie van eentje van Nicci French. Dit was geweldig, heb echt aan het boek vastgekluisterd gezeten. Zoooo spannend. Verder schaatsen gekeken en darten. Ben vandaag nog lui. Daarbij heb ik ook nog heerlijk gegeten, schandalig gesnoept en gezellig gedronken. Wie doet me wat? De weegschaal dus....
Daar ga ik dus deze week echt niet opstaan. Maar marian, ik geef de moed niet op.
Heb al een uur gefietst vandaag, een uur gelopen en heeel veeel water op en nog niks gesnoept. Dus ik kom er wel , alleen die weegschaal heb ik even in de kast van mijn dochter gestopt. Ik ga er maandag opstaan oke?
Voor de rest wee go for it.
groetjes jose

January 16, 2006 om 09:30
Dat vind ik nu een beetje kinderachtig he dat je niet op de weegschaal durf te gaan staan. Je heb de lusten gehad dus ook de lasten. Dan wordt je met je neus op de feiten gedrukt. Nou en, dan weet je in ieder geval weer hoe de stand van zaken is. Misschien valt het wel mee en weeg je gewoon nog steeds 74,9. Je vindt dat natuurlijk een mooi getal en bent zeker bang dat je mij inhaalt. Maar wees niet bang je bent vast en zeker geen 2 kilo aangekomen afgelopen weekend. Morgen wegen oke!!!!!!! :fat:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan