Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Gucci woog op het moment van schrijven 74.10 kg (bmi: 25.64).

Vandaag weer een dagje naar school voor een tentamen. dit tentamen was echt vet makkelijk.. was na een half uur klaar! dat is toch geen niveau meer? veeeeeeels te makkelijk maarjah opwarmertje voor de rest van de week want dat wordt pittig.

Ik wil stiekem mijn streefgewicht veranderen, eigenlijk wil ik het ideale gewicht als streefgewicht invullen maar dan lijkt het nog zo ver weg :(
maarjah... in totaal dus 19 kilo dr af... waarvan ik dr al 2 heb gehad.. dat betekent dat ik al op 10% van mijn doel zit en dan valt het nog wel mee toch :D:D

ik zit nu al weg te dromen bij de gedachte dat ik weer mooi slank ben en een kleiner maatje kleren kan kopen.. pffff ik hou al op!

ik wil wegen!!!!!!

January 16, 2006 om 09:52
hihi!!! Ik ken die gedachten maar al te goed! Dromen over hoe het zal zijn hahahaha :D

Ik moest in totaal ook 16 kilo (wat jij nu nog te gaan hebt) en zit nu op 20%, dat kan heel snel gaan!!! Jij kan het absoluut ook! Zet hem op! :situp:

Liefs Ish:hallo:
January 16, 2006 om 10:25
Ik denk idd ook dat erin geloven werkt als een soort verzekering! Gelukkig geloof ik het ook ECHT.

Is moeilijk ja, een datum prikken. Jij kan echt wel eerder dan juli 10 kilo eraf krijgen hoor. Maar het is wel heel goed om op lange termijn te plannen want het is makkelijker om aan het afvallen te zijn dan je bereikte gewicht te onderhouden. Daarom is langzaamaan doen wel een heel goed plan. Dan ben je ook een leefstijl gewend geraakt en is de kans groter dat je daarna niet weer aankomt doordat je 'klaar bent met lijnen'.

Ik weet niet of je het al gelezen hebt, maar ik doe het wasborddieet. Dat is meer een manier van eten en sporten dan echt een dieet. Tot nu toe bevalt het me heel goed, ik moet mijn best doen om genoeg te eten op een dag! En de grap is: hoe meer je eet (van de goede dingen) hoe meer je afvalt! Zolang ik afval, roep ik dat het werkt :D

Liefs Ish
January 16, 2006 om 15:30
Ik heb op het forum bij 'speciale methoden en dieten' een verhaaltje geschreven over het WBD. Daar kun je ook ff kijken. Die boekbeschrijvingen zijn overal even geheimzinnig nl.

x Ish
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan