Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Eucalypta1 woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 29.97).

Sensatie!!!!

Er staat een school in de fik, een paar huizenblokken van mijn werk in Den Haag. Gelukkig niemand gewond hoor. Maar er kwam heel veel rook vandaan en de wind stond zo dat ons gebouw, de school ernaast en het gebouw aan de overkant precies in de rook zaten. Opzij heeft niemand last. Aan de overkant is het gebouw van Personeelszaken en in ons gebouw hebben we ook alleen maar ambtenaren.

Om 2 uur vanmiddag kwam er een mailtje waarin ons werd geadviseerd om het pand te verlaten wegens de enorme rookontwikkeling. Buiten stonden allemaal agenten met een mondkapje op en zetten de straat af met politielint. Het mailtje was nog niet binnen of bijna iedereen vloog de deur uit. Het was een advies, geen verplichting. Jas en tas pakken en wegwezen. Echt ambtenaren zeg.

De school ernaast ging gewoon door met de lessen, ondanks de rook. Alleen mijn chef en 2 collega's en ik bleven achter. Ik had ook al van dichtbij gekeken naar de brand, ik had een afspraak daar in de buurt. De vlammen kwamen het dak uit. En dat op maandag, iedereen is de hele dag wakker gebleven.

Het was zelfs op het journaal en ook TV West heb ik gekeken. Ik heb gezwaaid naar de helikopter van RTL, maar dat zal niet op tv zijn, ben ik bang. Maar het stonk wel behoorlijk naar rook en buiten was het knap mistig. Enfin, ik werk in de grote stad en daar beleef je nog eens wat.

Om kwart voor vier kwam de beveiliging vragen of we alsjeblieft op wilden hoepelen, ze wilden afsluiten want verder was er niemand meer. Vroegertje vandaag dus. Ik was al om 5 uur in Bodegraven.

January 16, 2006 om 17:00
Zoo hee, vroegertje is nooit weg natuurlijk.. Zo maak je nog eens wat mee ( nou zit jij je toch nooit echt te vervelen, maar goed)zal straks nog even alle journaals afkijken of ik je ook zie zwaaien!!
Groot voordeel is bovendien nog dat je mooi de echte spits kon ontwijken en voor de verandering misschien zelfs kon zitten in de trein! (?)
P.S. Ik zie dat jij steeds beter wordt in het vinden van toepasselijke emoticons.....
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan