Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Kimely woog op het moment van schrijven 100.60 kg (bmi: 35.64).

Hallo,

Vandaag eerste dag op orthopedie.
Om half 9 moest ik er zijn, om kwart na 9 was ik al op dienst.
Ik moet zeggen, toen ik er 5 jaar geleden begon, was alles beter geregeld.
Voor het onthaal moesten we maar terugkomen op 1 februari, samen met degenen die op die dag beginnen. Dus na de badge en kledij ontvangen te hebben was het reeds richting dienst. Niet erg hoor, zeker omdat ik heel de boel al ken. Maar toen ik dus 5 jaar geleden begon ben ik pas om half 3 in de namiddag op dienst gekomen.
Heel veel uitleg gekregen, plus rondleiding, en een brief met de veertiendaagse bijscholingen en info- avonden erop voor "net indiensttreders". Hoor me zagen zeg!!! Je zou bijna denken dat ik er tegen op zag vandaag. Niets is minder waar, het was keileuk!!! Al mijn collegaatjes!

En, ik kan met trots zeggen dat ik vanmiddag, heb wel mijn neus moeten dichtknijpen, geen warme maaltijd heb genomen, enkel wat groentjes en mijn eigen lucnhpakketje.
Er kwamen 2 grote dozen Leonidas pralines op me af, o wat ik eet ik graag die met marsepein, en ik heb neeeeeeeeeeeee blijven zeggen.

Er is wel wat verandert: nieuwe linnen leverancier waardoor er ook andere pakjes zijn om te dragen, andere water en thee leverancier, restaurant heeft er een nieuwe muur bij. En wat ik, denk ik minder leuk vind. Onze dienst gaat verhuizen van verdiep. Nu zitten we echt centraal, op hetzelfde verdiep als OK, ideaal dus. En nu zouden we naar een hele andere kant verhuizen. Enige voordeel, we zullen hem wel mogen aanpassen naar de noden van onze specialiteit, da' s veel waard natuurlijk, een goede infrastructuur.

Vandaag weer een groen cijfertje behaald, dat mocht weleens na meer dan een maand klungelen.

groetjes

Kim

January 19, 2006 om 01:55
:moggu:

Alles ok?
Goed joh dat je nee hebt gezegt tegen chocolade!!!
En dan zeker met marsepein!!;)
Groetjes Nikki.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan