Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Anoush woog op het moment van schrijven 102.80 kg (bmi: 35.57).

Okay het is weer maandag en heb een redelijk goed weekend achter de rug wat betreft gezond leven. Ik heb wel iets meer zitten snacken, maar al met al wel grotendeels binnen de perken gebleven.

In Haarlem geweest met manlief en dat was supergezellig...dat wordt zeker onze nieuwe woonplaats. Nu nog een leuk huis zoeken..

Ben ook uit eten geweest en heb genoten van een heerlijk tournedootje...en om precies te zijn twee frietjes: ik bedenk steeds maar of ik het er voor over heb. Heb trouwens wel lekkere warme chocomelk met koekjes gegeten...

Al met al niet slecht.

Wanneer zou de tijd aanbreken dat ik niet meer de hele dag met voedsel bezig ben????? Als ik dit zo teruglees, klinkt het gewoon belachelijk...wel of geen frietje...het is triest.

Maar goed, blijkbaar moet ik dit even zo doen...in de hoop dat ik er op den duur niet meer zo veel mee bezig zijn...en natuurlijk dat ik zonder schroom in bikini in de blauwe zee van Curacao kan duiken!!

Vandaag weer een uurtje in de sportschool geweest - pfffffffff die stepapparaten zijn nog steeds vreselijk!!!

January 17, 2006 om 03:26
Hoi Anoush,

Die tijd dat je niet meer zoveel met voedsel bezig bent komt vanzelf. Hoe meer je afvalt en hoe beter het gaat, hoe meer je je ook kunt veroorloven omdat je dan gewoon niet meer doorslaat. Dan denk je: ik neem nu gewoon friet bij m'n eten en dan ga je ze niet meer tellen, omdat je weet dat je de volgende dag gewoon weer op de goede manier bezig gaat.

Nu is het waarschijnlijk nog zo dat als je iets hebt gegeten wat slecht voor je is, je meteen ook minder gemotiveerd bent en misschien alsnog compleet de fout ingaat. Daar hoef je later dan niet meer bang voor te zijn en dat maakt het verschil.

Haarlem is leuk he? Ik ben er ook enkele keren geweest en het heeft een heel gezellige sfeer.

Fijne dag!

:knuffel:

van

:fatlady:

Byanca
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan