Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 16, 2006

Xantippe woog op het moment van schrijven 72.80 kg (bmi: 27.40).

Zo, ik ben best braaf geweest gisteren... Naar een verjaardag, dus deze keer mn ontbijt maar overgeslagen ( was toch al best wel laat...)En daar dus lekker kunnen zondigen met een - zeer beschaafd- puntje vlaai..(wat verwacht je anders in Limburg?)voor de rest een paar hazelnootjes op en een heeeel klein handjevol popcorn en nibbits... Vond het heeel keurig van mezelf. En t heeft geholpen, ik ben niet aangekomen!(stiekem tussendoor vanavond even gewogen)
Nou scheelt het natuurlijk ook, dat ik vandaag weer genoeg te doen had, dus weinig stilgezeten..(alleen vanavond wel, had vergadering..)Morgen mag ik tussendoor weer even naar t dorp want zaterdag met de oudste nieuwe schoenen gehaald, en die zijn nog een pietsje aan de grote kant, dus een lading sportsokken ( niet wit maar keurig zwarte) erbij genomen.. Wil ie zondag een paar ervan aantrekken, zit dat ding tegen diefstal er nog aan.. Je zou toch verwachten dat dat poortje had gaan gillen, maar vooruit...Affijn, vanmiddag waren ze wel open, maar toen moest ik werken, dus dan morgen maar.. Ze deden in ieder geval niet moeilijk aan de telefoon. Zul je zien dat dat poortje afgaat als ik morgen de winkel binnenstap...

January 17, 2006 om 14:46
Hoi pippeloi, naar je zin gehad in limboland? Gedoe met die sokken zeg, kan dat kind nog zwemmen in zijn schoenen. Wat is er trouwens met jouw msn? Poppetje is al 2 dagen rood! Ben je ziek ofzo?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan