Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Chacama woog op het moment van schrijven 82.40 kg (bmi: 27.53).

Dinsdag 17 januari (de verjaardag van mijn petekindje), Ergens oost van Sacremento.

Echt vakantie nu. Ik heb zelfs geen beschikking meer over wireless internet. Gisteren naar onze leverancier geweest en een mooie windgong meegenomen voor onze 'nieuwe' vriend Sean (die van het rekenwerk). Hij wordt komende zondag 60. Dus dat is een bijzondere dag. Nu maar hopen dat ie het kan waarderen, maar dat denk ik wel.

Vandaag zijn we twee tuincentra gaan bezoeken. Dit in het kader van beroepsdeformatie. Maar het was zeker de moeite waard. Groot, maar wel mooi. De ene gezellig en knus (ondanks de oppervlakte van meer dan 3 voetbalvelden) en de ander geordend en overzichtelijk. Ik denk dat wij zelf streven naar de gulden middenweg. Overzichtelijk waar nodig en knus waar mogelijk.

Vanmiddag heb ik echt vakantie gehad. Lekker lui in een stoel liggen slapen. Toen ik wakker werd, was Fleur koekjes aan het bakken met d't nieuwe oma. Heerlijk om dat gezichtje onder de chocolade te zien. En zo te zien glunderen.

Verder heb ik daarna echt een mama-dochter stoeipartij gehad. Eindelijk kom ik weer echt genieten en tijd hebben voor mijn kleine meid. En wat hebben we gelachen.

's Avonds bij een Italiaan (pasta pommodore) gaan eten. En als ik het brood had laten staan, dan had de rest precies in mijn eetpatroon gepast. Maar ik heb me weer laten verleiden. Iets waar ik de afgelopen dagen erg veel last van heb. En ik vrees de weegschaal vrijdag ook een beetje. Heb moeite mezelf te overtuigen om de :zweep: te gebruiken. Want het stemmetje in mijn hoofd zegt....ach, het is vakantie. Maar ik had mezelf zo voorgenomen om niet in die valkuil te vallen.....ik weet het niet. Aan de ene kant weet ik dat als ik terug ben dat ik het zo weer heb recht getrokken, maar aan de andere kant vind ik het eigenlijk zonde van de inspanning die ik tot nu toe verricht heb. Ik weet dat als ik het wil dat ik het vol zou moeten kunnen houden. Want een betere testperiode is er niet. Maar aan de andere kant....roept die stem....geniet. het is vakantie. :help:

Komende dagen staat in elk geval in het teken van ontspannen en op adem komen. En vrijdag gaan we via de Napa-valley (wijngebied) terug naar Morgan Hill. En dan willen we in die week nog naar San Fransisco. Want Fleur moet de zeeleeuwen zien. Dat is zo gaaf.

Tot snel (waarschijnlijk vrijdag)
:knuffel:

chantal

January 18, 2006 om 03:03
Hé Chantal!

Wat heerlijk om te lezen; het klinkt echt geweldig allemaal! Fijn dat je nu eens tijd hebt om echt van elkaar te genieten!

En wat je lijn beterft; je wéét dat je het zo weer hebt rechtgetrokken, dus geniet nou eens gewoon. En daarvoor hoef je het echt niet op een vreten te zetten, maar wel gewoon meedoen en lekker wat nemen als het voor je neus staat!

Hahaha, ik met mijn wijze woorden.... Pfff!

Tot gauw en liefs,
Annemiek.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan