Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Lilly1975 woog op het moment van schrijven 77.40 kg (bmi: 28.09).

Goodmorning! :hallo: En jawel, ben weer wat afgevallen! :cheerleader: En gelukkig maar want voor mijn gevoel heb ik gisteren enorm veel gegeten...gelukkig is het dus niet meteen zichtbaar op de weegschaal... En ja, weeg mij nog steeds iedere dag! Vorige week was ik nl. ineens 6 ons aangekomen maar ik was vorige week :ongi2: , laten we het daar maar op gooien, hihi!

Zo, ik kon vanmorgen m'n bed niet uitkomen zeg! :gaap:
Zit nu nog bij te komen van m'n fietstocht naar m'n werk!

Ik ga in april op vakantie naar Mexicoooooo, :vakantie: heb er wel zo'n ontzettende zin in! En ben dus nu ook supergemotiveerd! Verder heb ik dit jaar 3 bruiloften waar m'n vriend en ik voor zijn uitgenodigd, dus tsja, is ook een goeie reden! De eerste vindt plaats op 2 februari, dus dan wil ik in ieder geval al zichtbaar wat afgevallen zijn.

Nou, fijne dag allemaal, werkze ook! Ik ga even wat in de dagboekjes van m'n buddies schrijven, tot vanavond, na het :steppen: !

Liefs, Lilly :knuffel:
:haveaniceday:

January 18, 2006 om 16:03
Hoi Lilly,

Zag dat je en berichtje in mijn dagboekje had geplaatst, heel erg ;euk dus ik ben eventjes in jouw dagboekje gaan lezen.

Zie dat je bijna even zwaar bent als dat ik ben, al ben je momenteel net 1 kilo lichter. Verders zijn we bijna even oud dus dat is punt twe die we gemeen hebben. Erg leuk. Ik heb je dan ook toegevoegd aan mijn buddy lijst.

Momenteel probeer ik twee maal per week te wegen nl. op dinsdag voor mijn eigen statistiekjes en op zaterdag voor de controle.

Het water drinken wil momenteel niet echt lukken maar goed wel drink ik onwijs veel thee en dat is ook wel redelijk te doen voral nu het buiten koud is.

Veel succes en tot horens..........

Winnie1976
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan