Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Jenette woog op het moment van schrijven 79.60 kg (bmi: 31.09).

Ik word er zo moe van. Redelijk goed eten, alleen af en toe ga ik mij te buiten aan iets lekkers. Ik sport veel 5 tot 12 uur per week. Maar afvallen ho maar. Ik vraag mij af of dat de invloed is van de anti depressiva die ik slik. Als het daarvan komt dat ik niet meer afval, baal ik als een stekker omdat ik er nog wel een tijdje aan vast zit. Dat houdt dan in dat mijn bloed zweet en tranen die ik in de sportschool en in de buitenlucht vergiet niks bijdragen aan een lager gewicht. Misschien dat mijn vetpercentage wel naar beneden gaat op een gegeven moment en dat ik er voor de spiegel strakker uit ga zien, dat hoop ik dan maar.

Het is wel erg leuk om complimentjes te krijgen over mijn uiterlijk. Voelt wel goed. Hebik wel eer van mijn inspanning. Nu moet ik zelf nog tevreden worden over het resultaat wat ik al bereikt heb.

January 18, 2006 om 07:38
Hoi Jenette,

Komt wel goed hoor, je lijf staat waarschijnlijk even in de spaarstand omdat je zoveel sport en zoveel bent afgevallen. Gewoon (...) doorzetten, dan gaat het er op een gegeven moment echt wel weer af. Hou vol! En ik ben jaren aan de anti-depressiva geweest, maar bij mij had het geen effect op mijn gewicht (ik kwam wel aan, maar dat was van het vele eten ;) )

LadyVimes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan