Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Cloudje woog op het moment van schrijven 110.80 kg (bmi: 39.26).

Gisteren heerlijk uit eten geweest, kan nu al aardig volumes schatten dus... ik denk niet dat ik er erg naast zit. Ondanks dat ik rond de 1300 kc zat, ben ik toch weer aangekomen cq gelijk gebleven. Ik vrees met grote vreze dat mijn einddoel op 14 feb niet behaald gaat worden!! Vandaag probeer ik maar weer zo min mogelijk te eten en zo gezond mogelijk!!

Ook weer veel pijn van mijn bekken, blijkbaar slaat de pijn een dagje over en duurt het herstel korter na de wandeling van maandag, DUS DAT IS ERG POSITIEF. Ondanks dit gegeven wil ik vandaag toch een kleine wandeling maken.

Hopelijk kan ik binnenkort naar de toilet, misschien dat dat ook scheelt! Ik ga straks even bellen met de zwemclub, misschien dat er toch nog plek is voor 2 May.

Groetjes allemaal

January 18, 2006 om 20:08
:hi::hi: Cloudje,

Als je iemand tegen komt die een pijn stiller gebruikt, die helpt en waarvan ie ook nog eens niet misselijk en slaperig wordt, dan laat het me maar ff weten, want dan ga ik ze meteen uitproberen :D:D:D.

Voor mijn rug, ben ik ook in behandeling geweest bij de pijnpoli. Ik kan er een heel verhaal over schrijven, maar als je iets speciaals wilt weten dan vraag maar. Het zijn geen prettige behandelingen, maar ja, als het helpt. Mij heeft het niet geholpen, ben 5 keer behandeld en niets heeft geholpen, zo'n apparaatje waar jij het over hebt, zou mij dus ook niet kunnen helpen. Helaas.

Groetjes en :knuffel:
Nickey
:dag::dag:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan