Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Inkiepinkie woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 32.39).

Hallo Allemaal,

Nou bij mij begint het afvalritme ook weer te komen. Gelukkig. Ik hoop deze week nog aan de 10 kilo te komen, maar denk dat me dat wel lukt nog 0,5 kilo en nog maar op de helft van de week. Dat geeft me wel weer even de moed om door te zetten. Eind februari ben ik klaar als het aan mijn dietiste ligt in elk geval. Als het aan mij ligt ga ik nog even langer door dat ik ook echt een goed gewicht heb. Maar dat bekijken we tegen die tijd nog wel. Bijna op vakantie volgende week donderdag gaan we voor 5 dagen skiën in Frankrijk. Lekkkkeeeer. En dan een paar weekjes werken en dan naar Turkije op vakantie 1 week. Met mijn schoonzusje mee. Ze gaat trouwen deze zomer. En we gaan dus in Istanbul haar trouwjurk kopen. En ze heeft mij meegevraagd erg leuk dus. Op jurkenjacht. Ik hoop dus in maart op het goede gewicht te zijn want ook ik wil een mooie jurk kunnen kopen, aangezien het bij turkse bruiloften normaal is dat je behoorlijk uitgedost op feest komt. En als ik dan een mooi figuur heb dan vind ik het niet erg om in een mooie jurk rond te lopen. Ook is het de eerste keer dat ik de familie van mijn vriend ga zien dus vind ik het daarom ook wel leuk om er mooi uit te zien. Zijn familie woont namelijk allemaal in Turkije en hijzelf is niet echt een familiemens (hij is er al 10 jaar niet geweest). Ik ben erg benieuwd hoe het zal zijn daar. Ze wonen niet in het toeristisch gebied maar helemaal bij de zwarte zee (ja precies daar waar de vogelgriep is) maar ja daar gaan we in de zomer pas naartoe dus ze hebben nog 6 maanden de tijd om de vogelgriep uit te roeien, en ik hoop dat het ze lukt.

Maar waar zijn we hier voor AFVALLEN natuurlijk. Nou met mij gaat het momenteel erg goed en maandag moet ik weer naar de diëtiste en ik hoop dat ook zijn tevreden is maar dat denk ik wel. Ik hoop maandag 93 te zijn of misschien wel 92,5 maar dat mag ik eigenlijk niet verwachten. Maar hopen kan geen kwaad toch.

Nou succes allemaal nog en tot mails.

Groetjes Inkiepinkie

January 18, 2006 om 05:40
Hoi,

Gelukkig, je afvallijntje gaat weer naar beneden... Zo te horen zijn er aardig wat vakanties en feestjes gepland dit jaar. Niet bevorderlijk voor je lijn, maar wel fantastisch om naar uit te kijken, toch? Ik ben ook nog steeds aan het modifasten, het gaat niet zo snel op het moment, ik moet door een grijze vetmassa van jaren geleden heen... Maar stug volhouden, we komen er wel!!!

Groeten van Keppie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan