Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Bentley woog op het moment van schrijven 68.20 kg (bmi: 26.98).

:wb::wb::wb::wb:

Nou had ik me nog zo voorgenomen om me niet dagelijks te wegen. Het is een tijdje goed gegaan, maar nu door die rare daling in mijn periode, ben ik er uit nieuwsgierigheid toch weer mee begonnen. :grrr:

Vandaag begint mijn werkweek weer, de hele week laat, dus weer lekker veel lopen. Wil er wel op letten of dat de pijn in mijn rug veroorzaakt, want nu ik een paar dagen vrij geweest ben heb ik aanzienelijk minder pijn.
Morgen begint gelukkig de yoga ook weer, dat mis ik echt als ik er niet naar toe ga. Zo heerlijk ontspannen en lekker een uurtje helemaal met jezelf bezig zijn. :vlinder:

Gisteren heb ik een heerlijke wortelcake gebakken, heb zelf maar een klein stukje genomen, en Gertjan een groot stuk. Ik had van te voren niet gezegt wat het is, want raar maar waar, mensen reageren nooit echt heel enthosiast op wortelcake. Als ze aan het eten zijn vinden ze het heerlijk, maar als je van tevoren zegt wat het is dan hoeft het niet. :bunny: Zelf ben ik niet zo dol op rozijnen, dus die had ik vervangen door walnoten. Hij smaakte heerlijk.
Ook nog een heerlijke vegetarische mousaka gemaakt, dus goed gegeten gisteren.
Nou ja goed, toen ik begon te koken en bakken besefte ik ineens dat door mijn drukke bezig zijn, ik de rest van de dag niks gegeten had. Dat was minder, maar voor een keer ook niet zo erg. :lekker:

Nu dus 5 late diensten en dat is wel balen, kan daar niks opwarmen, dus geen warm eten. We zijn al een tijdje bezig om daar een magnetron te krijgen, maar het sciet niet hard op. Andere mensen die laat werken gaan in de Strip eten, een soor t van groot pand waar diverse restaurants en winkels in zitten midden op het complex. Daar wij van de beveiliging het pand niet kunnen verlaten, hebben wij dus een probleem, en daar had blijkbaar niemand over nagedacht. :(
Neem wel zoveel mogelijk gevarieerd eten mee, zodat ik toch wel mijn voedingsstoffen binnen krijg, om nu zo vroeg thuis al warm te eten, dat vind ik echt niks. :nietgoed:

Zo luitjes, ik ga er weer vandoor.
Wens jullie een fijne dag,

:beer: Esther

January 18, 2006 om 06:46
Mmmmmm! Die wortelcake klinkt juist heerlijk! En zeker met walnoten!

Heb je er toevallig een recept van, of raad je het me af vanwege de lijn die nu net weer even lekker gaat? Want ik weet zeker dat als ik hem maak, hij voor 90% door mijzelf opgegeten wordt...... Hihihi

Wat irritant zeg, dat jullie geen magnetron hebben én niet naar buiten kunnen om te eten. Met andere woorden, eet 's avonds maar een boterham. Mezelf kennende zou ik daar echt een mega-issue van maken en niet rusten voor het opgelost is.... Maar dat heeft er meer mee te maken dat ik zo van lekker eten hou...hahaha!

Verder alles goed? Nog steeds rustig aan met Gertjan? Want ik lees toch wel steeds zijn naam, dus jullie zien elkaar nog in ieder geval....

Hier alles goed! Ik krijg morgen eters en ben vandaag al aan het koken daarvoor. Maak een lekker stoofpotje en das lekkerder als je dat een dag van te voren maakt, kunnen de kruiden lekker intrekken.

Ik ga zo naar m'n werk, dus ga me maar eens omkleden!

Fijne dag nog en liefs,
Annemiek.
January 18, 2006 om 08:49
Hoi esther,wat maakt het uit joh als je iedere dag op de weegschaal gaat staan als jij je daar wel bij voelt moet je het gewoon doen.
Hoe laat begin je met een avonddienst dan?Zou je dan niet tussen de middag warm kunnen eten?Of is dat tekort op het moment dat je uit bed komt.Ja, dat zal wel als ik na ga toen ik nog geen kinderen had en dan avonddienst had moest ik me soms zelfs haasten omdat ik dan zo laat uit bed kwam.
Kun je geen eten laten bezorgen?

Werkse en groetjes Yola:bloem:
January 18, 2006 om 10:16
Hoi Esther, :roos:

Nou dat is balen kun je niet eens iets opwarmen, nou daar is zeker niet over na gedacht!

Verder gaat het hier zijn gangetje, ik ben wel heel moe van gister, weer te veel hooi op mijn vork hé, ja het is niet anders, heb ik wel weer even tijd nodig om bij te komen, erg hé!

Vele groetjes van Netty.:roos:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan